Παραδόθηκε Τούρκος για το φουσκωτό με τα όπλα

Στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία παραδόθηκε χθες ο 53χρονος υπήκοος Τουρκίας που καταζητούνταν από τις Αρχές με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Χίου σχετικά με την υπόθεση μεταφοράς οπλισμού με σκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου και Οινουσσών.

Οπως έγινε γνωστό, ο 53χρονος που συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα είναι ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στον Αγιο Δημήτριο. Είχε δώσει στον 51χρονο συλληφθέντα Ελληνα το φουσκωτό σκάφος με το οποίο γινόταν η μεταφορά του οπλισμού.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα ένας 21χρονος στην Καρδίτσα. Το σκάφος είχε εντοπιστεί και ακινητοποιηθεί από το Λιμενικό όταν έπλεε μεταξύ Χίου και Οινουσσών τα ξημερώματα της Τρίτης 30 Ιουλίου. Σε αυτό επέβαιναν τέσσερα άτομα, δύο Ελληνες και δύο αλλοδαποί τουρκικής υπηκοότητας, κουρδικής καταγωγής. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από το σκάφος δύο αντιαρματικούς όλμους, τέσσερις χειροβομβίδες, δύο πιστόλια, σφαίρες και εκρηκτικούς μηχανισμούς. Ενα από τα πιστόλια, όπως προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση, είχε χρησιμοποιηθεί σε επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά κρεοπωλείου στα Χανιά της Κρήτης, το 2004.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

SOS στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Έκλεισαν την παραλία για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα

Θέση για τις παρανομίες που αφορούν το ξενοδοχείο-φάντασμα της...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Ξενοδοχείο-φάντασμα: Υγειονομική «βόμβα» με 5 καραμπινάτες παρανομίες

Με το χθεσινό πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της «Espresso» για την...