Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Τρικάβαλο με τον μακαρίτη φίλο τους που τους πέθανε στα χέρια

❱❱ Σκηνές από την ταινία «τρελό γουικέντ στου Μπέρνι» με 30χρονο που άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι δύο φίλων του στον ΠύργοΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Σε απίστευτο θρίλερ κατέληξε η υπόθεση του 30χρονου Παναγιώτη Σταυρόπουλου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε κεντρικό σημείο του Πύργου τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οσο περνούν οι ώρες, ανατρέπεται η αρχική εκτίμηση ότι ο άτυχος άνδρας έπεσε θύμα τροχαίου. Αντίθετα, φαίνεται πως άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι δύο φίλων του, πιθανότατα από χρήση ναρκωτικών, και εκείνοι σκηνοθέτησαν τροχαίο με το μηχανάκι του σε μια μακάβρια εκδοχή της μαύρης κωμωδίας «Τρελό γουικέντ στου Μπέρνι»!

Το άψυχο σώμα του 30χρονου Παναγιώτη βρέθηκε σε ένα πεζοδρόμιο, κοντά στο παλιό Σινέ Ναζίκα. Σύμφωνα με το ilialive.gr, οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο έπειτα από ανώνυμο τηλεφώνημα για τροχαίο είχαν βρει το θύμα να κείτεται νεκρό δίπλα στη βέσπα του, με τα πόδια πάνω στον τοίχο. Τα ευρήματα που προέκυψαν από την έρευνα στο μηχανάκι του 30χρονου και το γεγονός ότι δεν έφερε άλλα εμφανή σημάδια τραυματισμού, εκτός από ένα μεταθανάτιο τραύμα, που πιθανόν να προκλήθηκε κατά τη μεταφορά του στο σημείο όπου εντοπίστηκε, απέκλεισαν σχεδόν αμέσως την εκδοχή του δυστυχήματος.

hjgh

Ακολουθώντας κηλίδες αίματος, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν τελικά σε ένα σπίτι στις παρυφές του Πύργου όπου, όπως διαπιστώθηκε, ο Παναγιώτης πέρασε το τελευταίο βράδυ του μαζί με έναν 42χρονο και έναν 44χρονο. Υπό συνθήκες που ακόμα ερευνώνται, ο άτυχος 30χρονος κατέρρευσε σε ένα κρεβάτι και οι δύο φίλοι του προσπάθησαν να τον βοηθήσουν. Λίγη ώρα αργότερα αποκοιμήθηκαν και μόλις ξύπνησαν αντιλήφθηκαν πως παρέμενε στην ίδια ακριβώς θέση, χωρίς το παραμικρό σημάδι ζωής, με αποτέλεσμα να πανικοβληθούν. Ετσι, αποφάσισαν να τον μεταφέρουν με τη βέσπα του «τρικάβαλο» μέχρι το σημείο όπου βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα!

Τραύμα

Φαίνεται ότι στη διαδρομή ο 30χρονος έπεσε από το μηχανάκι, γεγονός που εξηγεί το επιφανειακό τραύμα που έφερε στο κεφάλι! Παρ’ όλα αυτά, οι δύο άνδρες συνέχισαν και, μόλις έφτασαν στον προορισμό τους, πέταξαν το πτώμα και τράπηκαν σε φυγή. Ομως, επέστρεψαν για να αφήσουν το μηχανάκι δίπλα στον 30χρονο, ώστε να μη βρεθεί στην κατοχή τους! Μάλιστα, τηλεφώνησαν ανώνυμα στο κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας για να ενημερώσουν ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε ένας νεκρός άνδρας.

Οι δυο τους συνελήφθησαν με την κατηγορία της παράλειψης λύτρωσης από κινδύνου ζωής και οδηγήθηκαν χθες ενώπιον της εισαγγελέως Ηλείας. Σύμφωνα με τη νεκροτομή που διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα, ο θάνατος του 30χρονου οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα και ισχαιμία μυοκαρδίου. Ωστόσο, περισσότερο φως στα ακριβή αίτια θανάτου του πρόκειται να ρίξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένονται σε 15 ημέρες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...