Παναγιώτης Ψωμιάδης: «Δεν έχω δεχτεί πρόταση να παίξω σε ταινία πορνό και δεν με αφορά»

❱❱ Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, μετά το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» με τίτλο «Ο ΖΟΡΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ», απέστειλε επιστολή προς τον εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας, στην οποία, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει…:«Δεν με αφορούν τα περί συνεργασίας μου ως πρωταγωνιστής με τον παραγωγό ταινιών πορνό κ. Σειρηνάκη και δήθεν σχέσης μου με τη Μαρία Αλεξάνδρου. Εγώ εκείνη την ημέρα βρέθηκα τυχαία στην επιχείρηση του κ. Μιναρετζή και φυσικά δεν γνώριζα για την παρουσία της κ. Μαρίας Αλεξάνδρου εντός της επιχείρησης την οποία εντελώς τυχαία συνάντησα και για λόγους ευγένειας και μόνο δέχτηκα μετά από δική της επίμονη παράκληση να βγάλω φωτογραφία» σημειώνει και προσθέτει: «Δεν έχω δεχτεί πρόταση να πρωταγωνιστήσω σε ταινία πορνό και ουδέποτε διατηρούσα σχέση φιλίας με την κ. Μαρία Αλεξάνδρου».

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης τονίζει ακόμη: «Τόσα χρόνια στον επιχειρηματικό / κοινωνικό / πολιτικό / εκκλησιαστικό χώρο όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά και ολόκληρης σχεδόν της Ελλάδος δεν είχα δώσει ποτέ αφορμή στον οποιονδήποτε να μου προσάψει έστω και το παραμικρό που να έχει σχέση με την εντιμότητα και σοβαρότητά μου. Η γαλούχηση και η ενασχόλησή μου με όλες όσες επιχειρηματικές / πολιτικές / κοινωνικές / πολιτισμικές / εκκλησιαστικές δραστηριότητες που είχα αναλάβει γινόταν πάντα στα πλαίσια της τιμιότητας, της φερεγγυότητας αλλά και της ευθύτητας και της τήρησης των χρηστών/χριστιανικών ηθών, που ο καθένας οφείλει να τηρεί και να επιδεικνύει κατά τις συναλλαγές». Η «Espresso» ουδέποτε θέλησε να πλήξει την τιμή, την υπόληψη και το ήθος του πρώην νομάρχη της Θεσσαλονίκης. Αλλωστε στο δημοσίευμά της δεν αναφέρει πουθενά ότι δέχτηκε πρόταση ή πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ταινία πορνό.

H εφημερίδα επικαλούμενη πηγές της έγραψε: «…στο αφεντικό της Sirina μπήκαν αμέσως σκέψεις μόλις είδε τον “Ζορό” αγκαλιά με τη Μαρία! Oπως μας μετέφεραν άνθρωποι από το περιβάλλον του, σκέφτεται να κάνει πρόταση…»

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ