Σάββατο, 2 Αυγούστου, 2025

Στέλλα Κονιτοπούλου: «Γι’ αυτό έσμιξα ξανά τους Κονιτοπουλαίους»

Μια ιδέα να συνενωθούν όλα τα μέλη της θρυλικής...

Το τραγικό τέλος της 4χρονης, που ήταν στα αζήτητα για έξι ημέρες

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η δράση της αδίστακτης 32χρονης...

«Ο Χορός του Γαλαξία»: Η φαντασμαγορική παράσταση χορού έρχεται στην Αθήνα

Ο οίκος μόδας Pierre Cardin και ο κορυφαίος χορευτής...

Μήνυσε τη μητέρα του

❱❱ Την κατήγγειλε γιατί έδωσε σε ενεχυροδανειστήριο (μεταξύ άλλων )τον σταυρό και τις λίρες από τη βάπτισή τουΑντιμέτωποι στα δικαστήρια θα βρεθούν μια μητέρα και ο γιος της που οι κόντρες τους έχουν ξεπεράσει ακόμη και αυτές που εκτυλίσσονται στη γνωστή τηλεοπτική σειρά «Οικογενειακές ιστορίες»! Το νέο επεισόδιο, που αναμένεται στις δικαστικές αίθουσες, αφορά τη μήνυση που κατέθεσε ο γιος σε βάρος της μητέρας του, κατηγορώντας την ότι πούλησε όλα τα χρυσαφικά του!

Συγκεκριμένα, ο γιος-μηνυτής υποστηρίζει ότι η μητέρα του πήρε τον βαπτιστικό σταυρό του, τις λίρες που του είχαν δωρίσει στη βάπτισή του και άλλα χρυσαφικά, και τα έδωσε σε ενεχυροδανειστήριο για να πάρει χρήματα.

Ο νεαρός, που ζει με τον πατέρα του, όπως αναφέρει ο «Κόσμος» της Πάτρας, έγινε έξαλλος όταν επισκέφθηκε τη μητέρα του στο σπίτι της σε περιοχή του 1ου δημοτικού διαμερίσματος για να της ζητήσει να του δώσει τα χρυσαφικά που είχε από τη βάπτισή του.
Ομως, όπως ανέφερε στην καταγγελία του, το μόνο που εισέπραξε ήταν η άρνησή της. Η αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε καβγά και τελικά η μητέρα αναγκάστηκε να του αποκαλύψει ότι τα χρυσαφικά είχαν γίνει μετρητά και μάλιστα σε ενεχυροδανειστήριο. Καθώς δεν ήταν η πρώτη φορά που ο νεαρός… τρωγόταν με τη μητέρα του, δεν το άφησε να περάσει έτσι και πήγε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά.

Αναμένεται σύγκρουση

Είναι άγνωστο τι επιπλέον προσάπτει στη μητέρα του ο νεαρός, εκτός από την απώλεια των χρυσαφικών, αλλά σίγουρα στο δικαστήριο αναμένεται ολομέτωπη σύγκρουση. Οι αντιπαραθέσεις και οι διαμάχες της συγκεκριμένης οικογένειας είναι γνωστές στην περιοχή, καθώς μάλιστα αρκετά από τα επεισόδια είναι ιδιαίτερα… εκρηκτικά και σηκώνουν στο πόδι τη γειτονιά.

Οι πλευρές των δύο πρώην συζύγων είναι πολύ καιρό τώρα στα χαρακώματα, με τον γιο να συνεχίζει με κάθε τρόπο τον «πόλεμο», αφού έφτασε στο σημείο να στείλει στο εδώλιο του κατηγορουμένου τον άνθρωπο που τον έφερε στον κόσμο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιθυμία της Μοσχολιού που θα γίνει πραγματικότητα είκοσι χρόνια από τον θάνατό της

«Μήνας Βίκυς Μοσχολιού» θα έπρεπε να ονομαστεί ο Αύγουστος,...

«Τσάκωσαν» γνωστή τραγουδίστρια σε ρομαντικό δείπνο με πολιτικό

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και τον πολιτικό;

Πώς τραγουδιστής κατέληξε στο Α.Τ. Αλμυρού

Σε φιάσκο κατέληξε η εμφάνιση λαϊκού τραγουδιστή στη Νέα...

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι ηθοποιών – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και έγιναν ζευγάρι στη ζωή. Για ποιους πρόκειται;

Δακρυσμένη on camera η Εβελίνα Νικόλιζα: «Μου έχουν σπάσει όλοι τα νεύρα»

Συναισθηματικά φορτισμένη η Εβελίνα Νικόλιζα ανέβασε το νέο της vlog στο youtube μη κρύβοντας τα δάκρυά της.

Μελίνα Νικολαΐδη: Νέα αρχή μετά τον χωρισμό με τον Φιντιρίκο – Η μετακόμιση και η μελαγχολία

Η Μελίνα Νικολαΐδη χώρισε πρόσφατα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και έφυγε από το σπίτι του καθώς έμενε μαζί του όταν βρισκόταν στην Ελλάδα.
spot_img
spot_img