Μαθήματα για super sex στην Ελλάδα σε ζωντανή σύνδεση

❱❱ Το πρώτο ελληνικό διαδικτυακό σεμινάριο για ερωτική απόλαυση με βότανα, kinky παιχνίδια και ασκήσειςΤα μυστικά που εξασφαλίζουν σούπερ σεξ με απόλαυση στο «κόκκινο» και εκρηκτικούς οργασμούς μέσω βοτάνων ή kinky παιχνιδιών, αλλά και συμβουλές για ερωτικά φίλτρα και ασκήσεις που παρέχουν σεξουαλική υγεία είναι πλέον στη διάθεση των σύγχρονων εραστών, οι οποίοι μπορούν να τα παρακολουθούν από το σπίτι τους και μάλιστα σε… ζωντανή σύνδεση!

Ο,τι αφορά το σεξ θα διδαχθεί στο πρώτο διαδικτυακό webinar σεμινάριο Sex Coaching, στις 23 Ιουνίου. Στην πρώτη διαδικτυακή ερωτική «τάξη», το website της οποίας θα αποσταλεί στους ενδιαφερομένους μετά την κατοχύρωση της θέσης τους, οι συμμετέχοντες θα μάθουν ό,τι τους ενδιαφέρει μέσα από μια μεγάλη γκάμα θεμάτων και αναζητήσεων για το σεξ, διατηρώντας την ανωνυμία τους.

Τη διδασκαλία του webinar σεμιναρίου έχει αναλάβει η γνωστή sex editor Ειρήνη Χειρδάρη, η οποία θα λύσει μέσα σε τρεις ώρες κάθε απορία, χωρίς αναστολές. Ανάμεσα στα βασικά θέματα διδασκαλίας της είναι η γυμναστική για τον κόλπο και το μόριο, με άλλα λόγια οι σεξασκήσεις που έχουν στόχο να χαρίσουν καλύτερο σεξ, καλύτερους οργασμούς και καλύτερη σεξουαλική υγεία και σώζουν τις γυναίκες από τη χαλάρωση του κόλπου και τους άνδρες από τις σεξουαλικές δυσλειτουργίες.

Αλλο ένα βασικό θέμα θα είναι η αφροδισιακή διατροφή, αφού, όπως έχει αποδειχτεί, η σεξουαλική επίδοση εξαρτάται και από το τι τρώμε. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η σεξουαλική συμπεριφορά είναι συνάρτηση τριών στοιχείων του οργανισμού: νευροδιαβιβαστές, ορμόνες και κυκλοφορικό σύστημα. Ορμόνες και νευροδιαβιβαστές δημιουργούνται από ουσίες που υπάρχουν στις τροφές, ενώ και η κατάσταση του κυκλοφορικού εξαρτάται από το τι τρώμε. Οσοι ενδιαφέρονται θα μάθουν μέσα από την αφροδισιακή διατροφή τι πρέπει να τρώνε, ώστε να έχουν καλή ποιότητα σεξουαλικής ζωής μέχρι τα βαθιά τους γεράματα.

Εγκεφαλικό ταξίδι

Εκτός από τα σεξοβότανα και το πώς μπορεί κάποιος να βγει από τη σεξουαλική ανία, στο online σεμινάριο θα αποκαλυφθούν και όλα τα μυστικά και πρακτικά tips για κολπικό και τραχηλικό οργασμό. Με άλλα λόγια, οι στάσεις που βοηθούν το μόριο να περνά από το σημείο G, καθώς και τα μυστικά για να συμμετέχει η κλειτορίδα στη σεξουαλική επαφή. Οι συμμετέχοντες στο πρώτο webinar Sex Coaching σεμινάριο θα μάθουν επίσης τα πάντα και για τη σεξουαλική επικοινωνία που θα πρέπει να διατηρούν με τον ερωτικό τους σύντροφο. Ενα εγκεφαλικό ταξίδι την ώρα του σεξ, που δημιουργεί βήμα βήμα τις πιο ερωτικές φαντασιώσεις, βάζοντας στο παιχνίδι και τις πέντε αισθήσεις. Μέσα από το σεμινάριο θα γίνουν γνωστά και όλα τα μικρά μυστικά που θα ενισχύσουν την ψυχολογία του καλού εραστή.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ