Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Τετάρτη 28/8/2013

Κριός: Η σημερινή όψη μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα μπορεί να φέρει εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Η πειθώ και το αναλυτικό σου μυαλό όχι μόνο μπορούν να λύσουν προβλήματα, αλλά μπορούν και να αλλάξουν τα δεδομένα προς το καλύτερο.

Ταύρος: Οι μέρες έχουν ιδιαίτερο ερωτισμό, με τον Ερμή και τον Πλούτωνα να σχηματίζουν μια πολύ θετική όψη. Υπάρχει πάθος, αλλά υπάρχει και η ανάγκη να εκφραστείς συναισθηματικά, την οποία καλά θα έκανες να σεβαστείς.

Δίδυμοι: Συναισθηματικά είσαι σε μια έντονη, αλλά ευχάριστη κατάσταση, αφού η όψη του κυβερνήτη σου με τον Πλούτωνα μπορεί να φέρει βάθος και «αλήθεια» στις σχέσεις σου και να σε κάνει να νιώσεις πραγματικά κοντά με ορισμένους ανθρώπους.

Καρκίνος: Ο Ερμής και ο Πλούτωνας σχηματίζουν μια θετική όψη που μπορεί να φέρει μια καρμική γνωριμία. Ισως αυτή η γνωριμία να αλλάξει τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά είναι πιθανό και να πρόκειται και για μια μελλοντική συνεργασία. Επίσης, η επικοινωνία σου με τον/τη σύντροφό σου μπορεί να έχει βάθος και ουσία.

Λέων: Φαίνεται ότι δεν υπάρχει εμπόδιο που να μην μπορείς να υπερνικήσεις και πρόβλημα που να μην μπορείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά. Επίσης, είναι πιθανό να δεις μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα.

Παρθένος: Ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, σχηματίζει μια πολύ θετική όψη με τον καρμικό Πλούτωνα, που αφορά μεταξύ άλλων την ερωτική σου ζωή και τη δημιουργικότητα. Αυτές τις μέρες αξίζει να κάνεις πλάνα υλοποίησης των ιδεών σου.

Ζυγός: Αυτές τις μέρες νιώθεις ότι η εσωτερική σου δύναμη είναι ιδιαίτερα έντονη, κάτι που μπορεί να σου δίνει κουράγιο για να είσαι δημιουργικός, να αντιμετωπίσεις δύσκολες καταστάσεις, να αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το τελευταίο μπορείς να το κάνεις.

Σκορπιός: Ο κυβερνήτης σου, σε μια πολύ καλή όψη που σχηματίζει με τον Ερμή, μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ανθρώπους που να έχουν πραγματικά κάτι να σου πουν ή που να σταθούν αφορμή για να αλλάξουν κάποια δεδομένα στη ζωή σου. Η επικοινωνία είναι βαθιά και μεταμορφωτική.

Τοξότης: Ο Ερμής και ο Πλούτωνας, και οι δύο σε οίκους που αφορούν την καριέρα και τα οικονομικά, μπορούν να φέρουν σημαντικές αλλαγές σε αυτό τον τομέα με την όψη που σχηματίζουν. Εχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, στην εσωτερική σου σοφία και στις επιθυμίες σου. Αυτές είναι η κινητήριος δύναμη για τα μεγάλα έργα.

Αιγόκερως: Ο Ερμής και ο Πλούτωνας (ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου) σε κάνουν να αλλάζεις οπτική γωνία και να βλέπεις μια κατάσταση με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Ταξιδεύεις, έρχεσαι πιο κοντά σε έναν στόχο σου και έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις φιλοσοφία ζωής.

Υδροχόος: Ισως νιώθεις ότι η διαίσθησή σου είναι στα καλύτερά της, και δεν έχεις άδικο. Είσαι από μόνος σου διαισθητικός, αλλά τώρα με την όψη Ερμή και Καρκίνου το πράγμα ξεφεύγει. Σίγουρα αξίζει να τη χρησιμοποιήσεις για να σχεδιάσεις την επόμενη κίνησή σου.

Ιχθύες: Αυτές τις μέρες αξίζει να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο, γιατί υπάρχουν ευκαιρίες να γνωρίσεις ανθρώπους που θα σε επηρεάσουν και θα τους επηρεάσεις με θετικό τρόπο. Γενικά η θέση του Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί αυτές τις μέρες να φέρει καρμικές γνωριμίες.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα