Ιεράπετρα: «Εξπέρ» του χασίς καλλιεργούσαν 2.627 δενδρύλλια και θησαύριζαν

❱❱ Ηταν «εξπέρ» στο να στήνουν χασισοφυτείες και θησαύριζαν τέσσερις άντρες που καλλιεργούσαν 2.627 δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε θερμοκήπιο στην Ιεράπετρα……(φωτό), αλλά βρέθηκαν με χειροπέδες κατά τη διάρκεια επιχείρησης που έγινε σε περιοχές του Λασιθίου και του Ρεθύμνου, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και του Τμήματος Ειδικών Αποστολών Κρήτης, με τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και Ρεθύμνης.

Ολα άρχισαν πριν από μήνες, όταν στην Αστυνομία έφτασαν πληροφορίες ότι οι τέσσερις Ελληνες, ηλικίας 55, 52, 46 και 45 ετών, θεωρούνται οι γεωπόνοι των χασισόδεντρων και ασχολούνταν με την καλλιέργεια και τη διακίνηση χασίς. Οι αστυνομικοί άρχισαν διακριτική παρακολούθηση και συνέλεξαν στοιχεία για την παράνομη δράση της ομάδας, η οποία δραστηριοποιούνταν τόσο στο Λασίθι όσο και στο Ρέθυμνο.

Οταν τα αποδεικτικά στοιχεία ήταν ακλόνητα, οι Αρχές αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη δράση της εγκληματικής ομάδας. Γνωρίζοντας ότι και οι τέσσερις είχαν δώσει ραντεβού στο θερμοκήπιο που διατηρούσαν ο 45χρονος και ο 55χρονος στο χωριό Ανατολή της Ιεράπετρας, οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο. Εκεί διαπίστωσαν πως στο θερμοκήπιο υπήρχαν 2.627 δενδρύλλια που βρίσκονταν στο στάδιο ανάπτυξης και καλλιεργούνταν με χρήση τεχνικού εξοπλισμού. Επίσης, βρήκαν και κατάσχεσαν ένα καλάσνικοφ και στα σπίτια των δραστών βρήκαν μεταξύ άλλων 20 πυροκροτητές, πιστόλι, κυνηγετικό όπλο και 688 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!