Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

H τραβεστί και οι έξαλλοι γείτονες!

❱❱ «Πόρτα» σε ιδιοκτήτες πολυτελών κατοικιών στη Βάρκιζα που ήθελαν να διώξουν από το σπίτι του 19χρονο επειδή ντυνόταν γυναίκαΑιτία να σηκωθεί στο πόδι ένα ολόκληρο συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στα νότια προάστια7 f2 karampasiadis έγιναν τα… νυχτοπερπατήματα ενός νεαρού τραβεστί! Οταν οι VIP ιδιοκτήτες των 10 μονοκατοικιών με πισίνα, αξίας τουλάχιστον 300.000 ευρώ καθεμία, αντιλήφθηκαν πως όσες γενικές συνελεύσεις και αν έκαναν ή όσα εξώδικα κι αν έστελναν δεν θα κατάφερναν να διώξουν από το σπίτι του τον γείτονά τους με τα… ιδιαίτερα γούστα, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα με τα οποία ζητούσαν την έξωσή του!

Την ασυνήθιστη υπόθεση κλήθηκε να δικάσει το Μονομελές Πρωτοδικείο και πρόσφατα συζητήθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των ιδιοκτητών του πολυτελούς συγκροτήματος κατοικιών στη Βάρκιζα. Τι ήταν αυτό που ενόχλησε τόσο πολύ τους εύπορους ιδιοκτήτες των χλιδάτων μονοκατοικιών, ώστε να ζητούν την έξωση του 19χρονου -τότε- γείτονά τους; Οτι, μόλις έπεφτε η νύχτα, ο νεαρός άνδρας ντυνόταν γυναικεία, φορούσε τα… ψηλοτάκουνά του και έβγαινε για να διασκεδάσει!

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στο δικαστήριο, ο 19χρονος, ο οποίος γεννήθηκε εκτός γάμου, κληρονόμησε πριν από μερικά χρόνια από τον ευκατάστατο πατέρα του μία από τις πολυτελείς μεζονέτες που υπάρχουν στο συγκρότημα κατοικιών. Στην αρχή οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες των μονοκατοικιών δεν είχαν προσέξει κάτι περίεργο στη συμπεριφορά του νεοαφιχθέντος γείτονά τους, ο οποίος μετακόμισε στο νέο σπίτι μαζί με τη μητέρα του. Ομως, όταν ο 19χρονος άρχισε να κυκλοφορεί τα βράδια με γυναικεία ρούχα, τσάντα και παπούτσια, ξεκίνησαν αγώνα για να τον διώξουν!

Οι 10 ιδιοκτήτες (ανάμεσά τους άνθρωποι με υψηλή μόρφωση, πανεπιστημιακοί, επιχειρηματίες και οικογενειάρχες) συγκαλούσαν διαδοχικές γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν με ποιον τρόπο θα έδιωχναν τον νεαρό από το «καθωσπρέπει» συγκρότημα. Στη συνέχεια απέστειλαν εξώδικο στον 19χρονο, ζητώντας του να εγκαταλείψει το σπίτι του και να μετακομίσει σε άλλη περιοχή. Ομως, το αυτί του νεαρού δεν… ίδρωνε και συνέχιζε να κάνει διπλή ζωή, ώσπου οι… άσπονδοι γείτονές του αποφάσισαν να κινηθούν δικαστικά εναντίον του.

Ερωτική «φωλιά»

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης των ασφαλιστικών μέτρων, οι προσφεύγοντες υποστήριξαν, μεταξύ άλλων, πως, επιστρέφοντας τα ξημερώματα από τις νυχτερινές εξόδους του, ο 19χρονος μετέτρεπε την πολυτελή μεζονέτα του σε ερωτική «φωλιά», όπου μαζεύονταν όλοι οι φίλοι του και έκαναν φασαρία. Παράλληλα, χαρακτήρισαν προκλητική τη συμπεριφορά του νεαρού τραβεστί, ο οποίος αδιαφορούσε ακόμα και για το γεγονός ότι στο συγκρότημα κυκλοφορούν μικρά παιδιά. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να φέρουν αποδείξεις για όσα έλεγαν και το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα, σεβόμενο τις ερωτικές προτιμήσεις του εναγομένου.

«Η ερωτική ζωή και ο σεξουαλικός προσδιορισμός κάθε ατόμου συνιστούν θεμελιώδη στοιχεία της προσωπικότητάς του που διασφαλίζονται απόλυτα από το Σύνταγμα και τους νόμους. Οι ερωτικές επιλογές ενός προσώπου δεν μπορεί να αποτελούν κριτήριο για την επιβολή οιασδήποτε διάκρισης ή δυσμενούς αντιμετώπισής του. Η έννομη τάξη ορθά περιφρούρησε τα ανωτέρω αναπαλλοτρίωτα δικαιώματα, αναγνωρίζοντας την απόλυτη ελευθερία του προσώπου στον σεξουαλικό του αυτοπροσδιορισμό» δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του 19χρονου Αριστείδης Καραμπασιάδης.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...