Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η «ανοχύρωτη» Μάνδρα μετράει πάλι τις πληγές της

❱❱ Οι κάτοικοι ανέβηκαν σε ταράτσες ή πήραν τα… βουνά για να σωθούν από τα ορμητικά νερά ❱❱Αν και η περιοχή «ξαναπνίγηκε», η Περιφέρεια ισχυρίζεται ότι τα έργα προχωρούν με ρυθμούς-ρεκόρΟ εφιάλτης επανήλθε στην περιοχή της Μάνδρας, επτά μήνες μετά την τραγωδία με τις φονικές πλημμύρες, στις οποίες έχασαν τη ζωή τους συνολικά 24 άνθρωποι. 

Τα τελευταία 24ωρα, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, οι κάτοικοι της περιοχής περνούν δύσκολες στιγμές. Τα ορμητικά νερά πλημμύρισαν σπίτια και καταστήματα, ενώ ο κεντρικός δρόμος της Μάνδρας μετατράπηκε σε χείμαρρο, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά του.
Την ίδια στιγμή, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου φτάνει στο σημείο να αποδώσει την απαράδεκτη αυτή κατάσταση στην… κλιματική αλλαγή!

19712480

Και, σαν να μην έφτανε αυτό, σε ανακοίνωσή της η Περιφέρεια αναφέρει ότι (άκουσον άκουσον!) «τα έργα για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Μάνδρας προχωρούν με ρυθμούς-ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα»! Χωρίς καμιά υπερβολή, πλέον, οι κάτοικοι της Μάνδρας καταλαμβάνονται από πανικό κάθε φορά που πέφτει η πρώτη ψιχάλα και η οργή τους ξεχειλίζει, αφού νιώθουν ξεχασμένοι από την Πολιτεία. Την Τρίτη, με το που ξεκίνησε η δυνατή βροχή, ανέβηκαν στα βουνά και στις ταράτσες των σπιτιών τους, καθώς φοβούνται για τη ζωή τους.

Δεκάδες κλήσεις για βοήθεια

Το τελευταίο διήμερο, η Πυροσβεστική δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για παροχή βοήθειας. Και ενώ τα διαχρονικά λάθη και η ολιγωρία στην υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων «πνίγουν» τη Μάνδρα, η Ρένα Δούρου φαίνεται ότι έχει διαφορετική άποψη και σπεύδει να «κουνήσει το δάχτυλο» σε αυτούς που επιρρίπτουν ευθύνες στην Περιφέρεια Αττικής.

f3 14

Στην ανακοίνωση της Περιφέρειας γίνεται λόγος για «πρωτόγνωρα» πλημμυρικά φαινόμενα, που σε μεγάλο βαθμό σχετίζονται με την κλιματική αλλαγή, ενώ τονίζεται ότι κανείς δεν αναζητά ευθύνες από άλλους περιφερειάρχες. Μάλιστα, η Περιφέρεια Αττικής χαρακτηρίζει τη στάση αυτή «επιλεκτική ντροπή και επιλεκτικό καταλογισμό ευθυνών».

Η «Νεφέλη» έδειξε χθες τα «δόντια» της σε πολλές περιοχές της χώρας, δημιουργώντας προβλήματα. Σήμερα, τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, στη Θεσσαλία, στο Ιόνιο και το ανατολικό Αιγαίο, ενώ σταδιακά και μέχρι το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Η αφηνιασμενη «Νεφέλη» βουλιαξε και τη Χαλκιδική

f4

Πνίγηκε στα λασπόνερα η Χαλκιδική από τη μανία της κακοκαιρίας «Νεφέλη» που έπληξε τις περισσότερες περιοχές του νομού, με αποτέλεσμα δρόμοι να μετατραπούν σε ποτάμια, ενώ οχήματα και κάδοι απορριμμάτων παρασύρθηκαν και κατέληξαν στη θάλασσα.

f5

Τα μεγαλύτερα προβλήματα σημειώθηκαν στη Σιθωνία, που δέχτηκε τον μεγαλύτερο όγκο της βροχής, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση δυνάμεων του Πυροσβεστικού Σώματος για την άντληση των υδάτων από σπίτια, υπόγεια και καταστήματα.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νικήτη διεξαγόταν έως χθες το πρωί με μεγάλη δυσκολία, ενώ υπερχείλισε και το ρέμα του Αγίου Νικόλαου. Προβλήματα από τη δυνατή βροχή παρουσιάστηκαν και στην Κασσάνδρα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...