Ως τη Δευτέρα τα αποτελέσματα των πανελλαδικών

❱❱ Η ώρα της αλήθειας φτάνει για τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς οι βαθμολογίες αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο ή τη Δευτέρα, αν υπάρξει πρόβλημα την τελευταία στιγμή.Τα στοιχεία των επιδόσεων των υποψηφίων φτάνουν στα σχολεία από τα κατά τόπους βαθμολογικά κέντρα. Μόλις παραλάβουν τις καταστάσεις, οι διευθυντές και οι καθηγητές πρέπει να προβούν στον απαραίτητο έλεγχο μεταξύ των αναλυτικών ονομαστικών καταστάσεων και των αποκομμάτων.

Σύμφωνα με εγκύκλιο που απέστειλε το υπουργείο Παιδείας, για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τα στοιχεία που θα αναρτηθούν στα σχολεία θα έχουν εκτυπωμένες τις βαθμολογικές επιδόσεις και όχι τα στοιχεία της ταυτότητας των υποψηφίων. Γι’ αυτό οι υποψήφιοι θα πρέπει να θυμούνται τους κωδικούς τους, ώστε να αναζητήσουν τις βαθμολογίες τους.

Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, οι διευθυντές θα πρέπει να του γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων. Ηδη τρέχει η προθεσμία για την κατάθεση των μηχανογραφικών, με τους υποψηφίους να μπορούν τώρα να τα μελετήσουν για να τα υποβάλλουν στην τελική μορφή τους ως και τις 16 Ιουλίου. Συνολικά για το 2018-2019 οι θέσεις των εισακτέων στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ θα είναι 74.692, τις οποίες διεκδικούν 104.000 υποψήφιοι.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ