ΣΟΚ! Κρεμάστηκε ο γαμπρός ανώτατης δικαστικής λειτουργού

❱❱ Ο 42χρονος, που ήταν βυθισμένος στην κατάθλιψη, αυτοκτόνησε στο σπίτι του στην ΑλεξανδρούποληΣοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένας 42χρονος καθηγητής, ο οποίος ήταν γαμπρός πολύ γνωστής ανώτατης δικαστικής λειτουργού, έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη το απόγευμα της Τετάρτης! Μέχρι στιγμής οι λόγοι για τους οποίους προέβη στο απονενοημένο διάβημα ο άτυχος άνδρας παραμένουν άγνωστοι.

Ο 42χρονος, που δίδασκε Φυσική και διατηρούσε δικό του φροντιστήριο στο κέντρο της πόλης, είχε προαποφασίσει την πράξη του. Ετσι, βγήκε στο μπαλκόνι, τύλιξε στον λαιμό του ένα κασκόλ και κρεμάστηκε από τα κάγκελα του σπιτιού του στον οικισμό Παλαγίας. Το άψυχο σώμα του αντίκρισαν συγκλονισμένοι οι γείτονες της οικογένειας και αμέσως ενημέρωσαν τις Αρχές, που έσπευσαν στο σημείο.

Η σύζυγός του

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του 42χρονου, που είναι δικηγόρος, έλειπε από την πόλη, καθώς βρισκόταν στην Αθήνα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι ίδιες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν πως το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση το τελευταίο διάστημα, ενώ ο 42χρονος φέρεται ότι έπασχε από κατάθλιψη και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Μάλιστα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν ήταν η πρώτη φορά που προσπάθησε να αυτοκτονήσει, αφού φέρεται ότι είχε αποπειραθεί να θέσει τέλος στη ζωή του και άλλες φορές στο παρελθόν.

Η σύζυγός του είναι κόρη δικαστικής λειτουργού που βρίσκεται σε ανώτατη βαθμίδα και η οποία στο παρελθόν έχει χειριστεί μερικές από τις πιο σημαντικές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει το πανελλήνιο.

Μάλιστα, η τραγική απώλεια του γαμπρού της έχει συγκλονίσει τη «σιδηρά κυρία» της Δικαιοσύνης, όπως άλλωστε και την τοπική κοινωνία, που κάνει λόγο για έναν ήρεμο και προσηνή άνθρωπο, ο οποίος ήταν και καταξιωμένος επαγγελματίας. Μόνο που αυτά δεν στάθηκαν αρκετά για να διώξουν τα σύννεφα της κατάθλιψης, τα οποία φέρεται ότι τον στοίχειωναν τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Φως στο τούνελ» για τον ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο

Ανησυχία στον καλλιτεχνικό κόσμο έχει προκαλέσει η «εξαφάνιση» ενός...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Χέρι χέρι με τον νέο της σύντροφο – Το τρυφερό στιγμιότυπο

Μια όμορφη περίοδο φαίνεται πως διανύει στην προσωπική της...

Κατερίνα Παναγοπούλου: Το «αντίο» που λύγισε τους πάντες – «Ένα μόνο δεν σου συγχωρώ»

Με λόγια που «σπάνε» την καρδιά, η Κατερίνα Παναγοπούλου...

Γιάννης Κολοτούρας: Πέθανε ο συνιδιοκτήτης της Zeus+Dione σε ηλικία 48 ετών

Θλίψη έχει προκαλέσει στον χώρο της ελληνικής μόδας η...

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Φαίη Σκορδά – Αλέξανδρος Αθανασιάδης: Μετακομίζουν σε νέο σπίτι πριν από τον γάμο

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως διανύει μια ήρεμη και...