Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Δύο ύποπτοι για την εξαφάνιση του Γραικού

❱❱ Οι Αρχές ετοιμάζονται να ασκήσουν δίωξη κατά συγκεκριμένων προσώπων που φέρεται ότι εμπλέκονται στην προ διετίας εξαφάνιση του επιχειρηματίαΟι εισαγγελικές Αρχές βρίσκονται ένα βήμα πριν από την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία εις βάρος συγκεκριμένων προσώπων που φέρεται ότι εμπλέκονται στο θρίλερ της εξαφάνισης του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού από το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης τον Νοέμβριο του 2016.

Δύο χρόνια μετά την εξαφάνιση του 59χρονου και επτά μήνες από την ανάληψη της έρευνας από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τα κομμάτια του παζλ δείχνουν να συμπληρώνονται, «οδηγώντας» σε δύο βασικούς υπόπτους για τη δολοφονία του άτυχου άνδρα. Τα ίχνη του επιχειρηματία είχαν χαθεί μυστηριωδώς το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου 2016, όταν αποχώρησε από τα σφαγεία στην περιοχή της Χαλάστρας με το αυτοκίνητό του, ενώ επί σειρά μηνών οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του επικεντρώνονταν στις βαλτώδεις περιοχές του Ανατολικού.

f2 23

Και μπορεί ο βάλτος να μην αποκάλυψε τα «μυστικά» του, όμως τα στοιχεία που έχουν πλέον στα χέρια τους οι Αρχές για το ποιοι εμπλέκονται στην εξαφάνιση του επιχειρηματία, ο οποίος την επίμαχη ημέρα φέρεται ότι είχε πάνω του το ποσό των 17.000 ευρώ, είναι, σύμφωνα με τον δικηγόρο των αδελφών του θύματος Νίκο Διαλυνά, αδιάσειστα.

«Η έρευνα φωτογραφίζει δύο βασικούς υπόπτους. Είναι βέβαιο πως κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους. Τα ψέματα τελείωσαν!» δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ» ο κ. Διαλυνάς, που υπέβαλε αίτημα στην εισαγγελία, ώστε να διενεργηθεί αυτοψία – αναπαράσταση στα σφαγεία όπου εθεάθη τελευταία φορά ο επιχειρηματίας, με τη συμμετοχή όλων των προσώπων που βρίσκονταν στον χώρο.

f3 15

«Με την αυτοψία θα γυρίσουμε στα σφαγεία με όλους όσοι ήταν εκεί την επίμαχη μέρα της εξαφάνισης» προσθέτει με νόημα ο γνωστός δικηγόρος. «Εχω καταθέσει και δεύτερο αίτημα στην αρμόδια Αρχή, με όλα τα στοιχεία των Ρουμάνων εργαζομένων στα σφαγεία, που εξαφανίστηκαν μετά τον χαμό του Δημήτρη Γραικού» συμπληρώνει, αναφερόμενος σε μια παρέα Ρουμάνων που αμέσως μετά την εξαφάνιση του επιχειρηματία φέρεται ότι εγκατέλειψαν τη χώρα.

Αυτό είχαν αποκαλύψει μαρτυρίες κατοίκων του Ανατολικού, που υποστήριζαν πως η «κλίκα» των Ρουμάνων εξαφανίστηκε με πρόσχημα πως δεν έβρισκε πλέον δουλειά στην περιοχή. Μάλιστα ένας εξ αυτών φέρεται ότι είχε πει πως θα επέστρεφε, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.
Την ίδια ώρα, τεταμένες παραμένουν οι σχέσεις της εν διαστάσει συζύγου του Δημήτρη Γραικού με τα αδέλφια του. Παρά τον κοινό στόχο να μάθουν τι συνέβη στον 59χρονο επιχειρηματία, δεν έχουν μέχρι στιγμής βρει κοινή γραμμή πλεύσης. «Πήραμε τηλέφωνο και παρακαλέσαμε την εν διαστάσει σύζυγο του Γραικού να έρθει στο γραφείο μας. Μέσω του δικηγόρου της αρνήθηκε. Ισως θελήσει να έρθει στο μέλλον, τώρα που η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή» ανέφερε ο Νίκος Διαλυνάς.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...