Πατρινός 83 ετών πήρε απολυτήριο γυμνασίου

❱❱ Ποτέ δεν είναι αργά για να πετύχει κάποιος τους στόχους του και το απέδειξε ο 83χρονος Γιώργος Μελίστας από την Πάτρα, ο οποίος, οπλισμένος με πείσμα και τεράστια θέληση, κατάφερε να πάρει απολυτήριο επιπέδου γυμνασίου από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην αχαϊκή πόλη. Ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος και στη συνέχεια ο Εμφύλιος δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει τη βασική εκπαίδευση. Ωστόσο, παρόλο που τα χρόνια πέρασαν, δεν έχασε ποτέ τη μεγάλη αγάπη του για τα γράμματα.

«Αγαπώ το σχολείο»

«Το αγαπούσα και το αγαπάω το σχολείο, αλλά δεν μπόρεσα να αποκτήσω το πτυχίο, τότε που ήταν τα χρόνια τα δύσκολα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που μπόρεσα να μάθω πέντε πράγματα από τους καθηγητές μου. Θα μου χρησιμεύσουν στη ζωή μου» είπε συγκινημένος ο κ. Μελίστας κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησής του, κρατώντας στα χέρια του το πολυπόθητο απολυτήριο.

Ο 83χρονος είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος με καρδιά εφήβου. Μάλιστα, συμμετέχει ακόμη και σε θεατρική ομάδα. Οπως λέει, έχει ήδη αποφασίσει ποιος είναι ο επόμενος στόχος που θέλει να κατακτήσει, ο οποίος δεν είναι άλλος από τη συνέχιση των σπουδών του.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ