Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Η υπερδραστήρια Ράπτη

Το ραντεβού με τον Σαμαρά για την κοινωνική δράση της και η αναπάντεχη βραδινή συνάντηση.

Μια παρέα αποτελούμενη μόνο από γυναίκες απολάμβανε το βράδυ της Δευτέρας τα κοκτέιλ της σε γνωστό στέκι στο Ψυχικό. Η Ελενα Ράπτη αμέσως μετά το ραντεβού της με τον Αντώνη Σαμαρά έβγαλε το αυστηρό μαύρο κοστούμι της, φόρεσε το τζιν, το μακό μπλουζάκι της και τα παπούτσια πλατφόρμες της και βγήκε να χαλαρώσει με τις αγαπημένες της φίλες. Η Χριστίνα, η Εβελίνα, η Μάγδα και η Ελενα συναντήθηκαν στην αυλή του εστιατορίου «Albion» που ανήκει στον σύζυγο της Κατερίνας Λάσπα, Νεκτάριο Νικολόπουλο. Οπως μας εκμυστηρεύτηκε η γαλάζια βουλευτής, πολύ συχνά συνηθίζει να βγαίνει με γυναικοπαρέα, κυρίως στη Θεσσαλονίκη. Συμπτωματικά σε διπλανό τραπέζι καθόταν μια ανδροπαρέα. Ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης είχε βγει με τον αδερφό του Θωμά και τρεις φίλους τους.

Τα κορίτσια παρήγγειλαν για βραδινό μόνο φρούτα, καθώς προσέχουν τη σιλουέτα τους. Οι άντρες απέναντι δεν αντιστάθηκαν στις σαλάτες και στα ταρτάρ σολομού. Κάποια στιγμή η Ελενα Ράπτη κατευθύνθηκε στο τραπέζι του υπουργού για να χαιρετηθούν και να τα πουν, μια και βρέθηκαν στον ίδιο χώρο.

Η Ελενα Ράπτη ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη για την εξέλιξη του ραντεβού της με τον Αντώνη Σαμαρά και δεν το έκρυψε. Ο πρωθυπουργός την είχε δεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου το ίδιο απόγευμα προκειμένου να τον ενημερώσει για τις δράσεις της ως μέλος του Δικτύου Κοινοβουλευτικών για τον τερματισμό της σεξουαλικής κακοποίησης των παιδιών και ως συντονίστρια της εκστρατείας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης παρέδωσε στον κ. Σαμαρά ένα υπόμνημα 200 σελίδων της καμπάνιας της μέχρι σήμερα, το οποίο περιελάμβανε το τηλεοπτικό σποτ «Η Κίκο και το Χέρι», το παραμύθι «Η Κίκο και το Χέρι», το έντυπο «Ο κανόνας των εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Η κυρία Ράπτη ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τις εκδηλώσεις που έκανε σε 14 πόλεις της Ελλάδας όλο το διάστημα του καλοκαιριού και για τις συμμετοχές της για αυτό τον σκοπό σε τηλεοπτικές εκπομπές. Παράλληλα τον πληροφόρησε για τα επόμενα σχέδιά της και πήρε το πράσινο φως ώστε να συνεχίσει ακάθεκτη.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΚΑ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα