Η SEAJETS συνεχίζει να είναι δίπλα στους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών

Η Seajets εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των αδικοχαμένων ανθρώπων και εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες.Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ως μία έμπρακτη προσπάθεια στήριξης των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές στον οικισμό Μάτι και τις γύρω περιοχές, η Seajets προσφέρει το 10% του καθαρού ναύλου κάθε επιβάτη που θα εκδίδει εισιτήριο με το Tera Jet από και προς το λιμάνι της Ραφήνας από σήμερα 26 Ιουλίου και μέχρι το τέλος της δραστηριοποίησης του Tera Jet στην εν λόγω γραμμή για τη σεζόν 2018

Το χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δοθεί για την ενίσχυση της ανοικοδόμησης των σπιτιών των πληγέντων από την καταστροφική φωτιά της 23ης Ιουλίου. Ο τρόπος διάθεσης των χρημάτων και ο φορέας στον οποίο θα κατατεθούν θα γνωστοποιηθεί από την πλοιοκτήτρια με νεότερη ανακοίνωση.

Το χωρητικότητας 1800 ατόμων ταχύπλοο Tera Jet αποτελεί το μεγαλύτερο πλοίο που ταξιδεύει από Ραφήνα προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο και από τα 5 νησιά των Κυκλάδων προς τη Ραφήνα, διακινώντας το μεγαλύτερο όγκο επιβατών.

To συγκεκριμένο πλοίο και το πλήρωμά του από την πρώτη στιγμή προσέφεραν τις υπηρεσίες τους για τη διάσωση των ανθρώπων που είχαν καταφύγει στη θαλάσσια περιοχή των περιοχών που επλήγησαν.

Ο κ. Μάριος Ηλιόπουλος, Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης της SEAJETS δήλωσε: «Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι οφείλουμε να στηρίξουμε εμπράκτως τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Μίνα Καραμήτρου: Το μήνυμα όλο νόημα στον αέρα και η απουσία Στραβελάκη

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα, η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε μόνη...