Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ο σεφ που «είδε» τον θάνατό του

❱❱ «Αν δεν γίνει ένα θαύμα, θα καεί πολύς κόσμος» ανάρτησε λίγο πριν «σβήσει» στο «χωράφι της φρίκης» μαζί με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τουςΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Την ώρα που οι ομάδες διάσωσης συνεχίζουν πόρτα πόρτα τις έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν αγνοουμένων, ψάχνοντας μέσα στις στάχτες και στα αποκαΐδια για κάποιο στοιχείο που θα τους φέρει πιο κοντά στην ελπίδα, συγκλονίζουν οι ιστορίες συνανθρώπων μας που πάλεψαν με το πύρινο «θηρίο» και νικήθηκαν!

Ως αργά χθες το βράδυ, οι νεκροί από τον πύρινο όλεθρο ανέρχονταν στους 81, μεταξύ των οποίων πολλά παιδιά…

Μία από τις ιστορίες που προκαλούν σφίξιμο στο στομάχι είναι αυτή του pastry chef Πάνου Κοκκινίδη και της ανθυπαστυνόμου συζύγου του Αννυς Σπανού, από την Καλαμπάκα, η οποία υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας. Και οι δύο χάθηκαν μέσα στη φωτιά, μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά τους και τη μητέρα του άτυχου ζαχαροπλάστη. Η τραγική ειρωνεία στην υπόθεση είναι ότι το μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, σαν να προαισθανόταν το κακό που θα χτυπούσε, έκανε στις 18.19, τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, ένα τελευταίο, προφητικό ποστ στο προφίλ του στο facebook, το οποίο λίγες ώρες αργότερα θα έκανε τα κορμιά και των πιο ψύχραιμων να μουδιάσουν:

«Αν δεν γίνει ένα θαύμα, θα καεί πολύς κόσμος» ήταν η συγκλονιστική ανάρτηση του αδικοχαμένου σεφ. Από εκείνη τη στιγμή, σίγησε για πάντα! Σύμφωνα με όσα μετέφεραν φίλοι της οικογένειας, φαίνεται ότι το ζευγάρι με τα δύο παιδιά του εγκατέλειψε το σπίτι του, αναζητώντας σωτηρία. Το trikalain.gr επικαλέστηκε χθες πληροφορίες ενός οικογενειακού φίλου του ζευγαριού, σύμφωνα με τις οποίες η τετραμελής οικογένεια και η μητέρα του pastry chef ήταν ανάμεσα στα 26 θύματα που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο «χωράφι της φρίκης», στο Κόκκινο Λιμανάκι. Μάλιστα, το ίδιο άτομο ανέφερε ότι οι συνάδελφοι της αδικοχαμένης ανθυπαστυνόμου επιβεβαίωσαν την πληροφορία. Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η τραγική είδηση, οι συνάδελφοι του αδικοχαμένου σεφ στη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος έβγαλαν μια συγκινητική ανακοίνωση στο facebook, στην οποία ανέφεραν:

«Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τη θλίψη και τον πόνο μας για τον άδικο χαμό του μέλους μας Παναγιώτη Κοκκινίδη και της οικογένειάς του (η σύζυγός του, η μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους) στη θανατηφόρα πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής. Πολλοί οι αδικοχαμένοι, πολλοί οι άνθρωποι που χάσανε τα σπίτια τους και τις περιουσίες τους μέσα σε λίγη ώρα… Εμείς, όμως, πενθούμε για τον δικό μας Παναγιώτη και την οικογένειά του. Ενας υπέροχος άνθρωπος με ηθικές αξίες, ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και, πάνω από όλα, οικογενειάρχης. Σε όλους εμάς που τον ζήσαμε, σε όλους εμάς που τον γνωρίσαμε θα μείνει αξέχαστη η καλοσύνη του, που εκφραζόταν μέσα από τα μάτια του. Καλό Παράδεισο, Παναγιώτη… Τουλάχιστον είσαι με την οικογένειά σου…»

ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ

Προτίμησαν να πεθάνουν μαζί, παρά να αποχωριστεί ο ένας τον άλλον. Μια από τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες ζωής εκτυλίχτηκαν μέσα στις φλόγες στο Μάτι Αττικής μεταξύ μιας γιαγιάς και του ηλικιωμένου ανήμπορου συζύγου της, η οποία προτίμησε να καεί μαζί του παρά να τον εγκαταλείψει την ύστατη ώρα που οι φλόγες έγλειφαν τα γειτονικά σπίτια.

Πρόκειται για τον 72χρονο οδοντίατρο Δημήτρη Κούκλα (με καταγωγή από τη Φήκη) και τη σύζυγό του, με την οποία ήταν παντρεμένοι πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Ο ηλικιωμένος άντρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να μετακινηθεί. Η σύζυγός του, βλέποντας τη φωτιά να φτάνει στο σπίτι, έδιωξε την οικιακή βοηθό με τα εγγονάκια τους για να σωθούν με κατεύθυνση προς τη θάλασσα. Ωστόσο η ίδια δεν άντεξε να αφήσει μόνο τον σύζυγό της και μέχρι την τελευταία στιγμή παρέμεινε στο πλευρό του. Βρέθηκαν απανθρακωμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον, όπως έζησαν όλη τους τη ζωή!

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...