Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Με πέτρες και ξύλα κατά περιφερειάρχη

Πόλεμος ανακοινώσεων Δένδια – ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση αντιεξουσιαστών εναντίον του Αλέκου Καχριμάνη την ημέρα της γιορτής του.

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και του ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε μετά την επίθεση που δέχθηκε ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης από αντιεξουσιαστές. Το επεισόδιο ξεκίνησε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Ο κ. Καχριμάνης είχε την ονομαστική του εορτή και θέλησε να κάνει μια μικρή δεξίωση στον ξενώνα της οικογένειάς του στα Ιωάννινα, μαζί με συγγενείς και φίλους. Κατά τη διάρκεια του γλεντιού, μια ομάδα από περίπου πενήντα νεαρούς που φέρεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο εισέβαλε με πέτρες και ξύλα στον προαύλιο χώρο, προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, απείλησε ένα μέλος της οικογένειας του περιφερειάρχη, που βγήκε να δει τι συμβαίνει, και έγραψε στον τοίχο: «Η αντιβίωση – κατάληψη θα μείνει».

Ακολούθως τα μέλη της ομάδας έφυγαν και διασκορπίστηκαν μέσα στην πόλη των Ιωαννίνων για να μη συλληφθούν από τις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στην περιοχή. Η Αστυνομία που προχώρησε σε εβδομήντα προσαγωγές εκτιμά ότι η κίνηση αυτή αποτελεί αντίδραση των αντιεξουσιαστών στην επέμβαση που έγινε από την ΕΛ.ΑΣ. πριν από μερικά εικοσιτετράωρα για την ανακατάληψη χώρων τους οποίους εκμεταλλεύονταν εδώ και χρόνια οι νεαροί. Οι αντιεξουσιαστές είχαν κάνει κατάληψη εδώ και περίπου 4,5 χρόνια στα εγκαταλειμμένα κτίρια του παλαιού νοσοκομείου Χατζηκώστα, το οποίο είχε αφεθεί να ρημάζει στο πέρασμα του χρόνου εδώ και περίπου είκοσι χρόνια. Η κατάληψη αυτή είχε ονομαστεί «Κατάληψη – Αντιβίωση».

Αμέσως μετά το επεισόδιο ξέσπασε κόντρα μεταξύ του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια και του ΣΥΡΙΖΑ. Το υπουργείο υποστήριξε: «Μόλις πριν από δύο ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ στα Γιάννενα όχι απλώς καταδίκασε με ανακοίνωσή του την απόδοση εκ νέου στην τοπική κοινωνία τριών κατειλημμένων από αντιεξουσιαστές νοσοκομειακών κτιρίων, αλλά και κάλεσε σε “αντίσταση”»! Χαρακτήρισε, δε, «άνανδρη» την επίθεση εναντίον του περιφερειάρχη.

Απαντώντας η Κουμουνδούρου έκανε λόγο για πρακτική του υπουργού να στοχοποιεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε: «Η ανακοίνωση του υπουργείου δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση Σαμαρά τον πολιτικό διάλογο, αλλά και την ίδια τη δημοκρατία: λάσπη, ύβρεις, καλλιέργεια κλίματος εμφυλιοπολεμικού διχασμού». Και καταλήγει: «Ο ελληνικός λαός τούς έχει καταλάβει και δεν θα αφήσει τη χώρα του να γίνει ζούγκλα ανεύθυνων και επικίνδυνων λαϊκιστών».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα