Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου, 2025

Από Βιετνάμ… Λάος ο Μουτσινάς και ξανά στην εκπομπή στις 30 Ιανουαρίου

Συνεχίζει τις μίνι διακοπές του στη νοτιοανατολική Ασία ο...

Ελάχιστα άτομα στο τρισάγιο για τον τέως βασιλιά από τους Ντε Γκρες...

Το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου τελέστηκε σε κλίμα...

Η Μαριέττα Χρουσαλά και η κόρη της Μάργκω, «νονές» των νέων πλοίων...

Τα... νέα πλοία της εταιρίας του συζύγου της βάφτισε...

Η 24χρονη βοηθός μικροβιολόγου Ελένη Μπάδα είναι η φετινή «βασίλισσα» της Πάτρας

Σάρκα και οστά παίρνει το όνειρο που είχε από...

Σπάνια αράχνη-σκορπιός τρομοκράτησε οικογένεια στα Τρίκαλα

❱❱ Μια τεράστια όσο και σπάνια αράχνη-σκορπιός ή αλλιώς camel spider σκόρπισε τον τρόμο σε μια οικογένεια στα Τρίκαλα! Το μήκους 10 εκατοστών αρθρόποδο εντόπισε ένα ανήλικο κοριτσάκι στο μπαλκόνι του σπιτιού του στο χωριό Λογγάκι και φώναξε τον πατέρα του να του το δείξει.

Ο Δημήτρης Παπαβασιλείου έμεινε άναυδος όταν είδε πως δεν πρόκειται για μία συνηθισμένη αράχνη, καθώς είχε δαγκάνες (!), και το σκότωσε.

«Φοβήθηκα μην τσιμπήσει κάποιο από τα τρία παιδιά μας, καθώς το ένα είναι νεογέννητο» είπε, αφού έψαξε στο διαδίκτυο και ανακάλυψε ότι πρόκειται για αράχνη-σκορπιό. Η camel spider φέρεται ότι έκανε φέτος την εμφάνισή της και σε περιοχές της Πελοποννήσου, όπου υπήρξαν αναφορές για επώδυνα τσιμπήματα σε ανθρώπους οι οποίοι κατέληξαν στο νοσοκομείο.

«Οι απόψεις για το αν είναι επικίνδυνη διίστανται, αλλά, βλέποντας το μέγεθος των σαγονιών της είμαι σίγουρος πως θα είναι εξαιρετικά επώδυνο το δάγκωμά της, ιδίως σε μικρά παιδιά» είπε ο κ. Παπαβασιλείου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαριέττα Χρουσαλά και η κόρη της Μάργκω, «νονές» των νέων πλοίων του Πατίτσα

Τα... νέα πλοία της εταιρίας του συζύγου της βάφτισε...

Έξοδος για in love ζευγάρια

Λαμπερά ζευγάρια τράβηξαν τα φλας στο ανανεωμένο Lux Stage...