Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Ο Ψινάκης κατάπιε τη γλώσσα του και έφυγε στα κλεφτά…

❱❱ Κατέθεσε για δύο ώρες στην εισαγγελέα για τις φονικές πυρκαγιές, αλλά δεν είπε λέξη στους δημοσιογράφουςΟ άλλοτε λαλίστατος Ηλίας Ψινάκης έχασε τη… λαλιά του χθες, έξω από το γραφείο της εισαγγελέως που διενεργεί την έρευνα για τη φονική φωτιά στην ανατολική Αττική. «Δεν κάνω δηλώσεις» περιορίστηκε να πει στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Μαραθώνα, ο οποίος κατέθεσε, για περίπου δύο ώρες, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που είναι σε εξέλιξη.

Καλοντυμένος όπως πάντα και φορώντας τα γνωστά γυαλιά ηλίου, ο Ηλίας Ψινάκης πέρασε το κατώφλι της Ευελπίδων λίγο πριν από τις 9.30 χθες το πρωί, οδηγώντας ένα υπερπολυτελές ασημί Volvo. Στο πλευρό του ήταν οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς, οι οποίοι, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του, τον οδήγησαν στην πίσω πόρτα των δικαστηρίων απ’ όπου έφυγε, προφανώς για να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους που τον περίμεναν στην κεντρική πύλη.

Αλλωστε ο δήμαρχος Μαραθώνα αποτελεί τις τελευταίες ημέρες persona non grata τόσο για τους πολίτες του δήμου του όσο και για την πλειονότητα του δημοτικού συμβουλίου, καθώς 23 από τους 30 εναπομείναντες δημοτικούς συμβούλους ζητούν με ψήφισμά τους την παραίτησή του εδώ και τώρα, καθώς τον χαρακτηρίζουν «ανεπιθύμητο και άκρως επικίνδυνο».

Είχε προηγηθεί η οργή του κόσμου που τον αποκαλούσε ψεύτη μετά τη διαπίστωση ότι δεν είχε καεί η βίλα του στον Νέο Βουτζά, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τις αντιδράσεις επειδή ήταν άφαντος την ώρα της φωτιάς. «Κάηκε το σπίτι μου, ευτυχώς… Οταν καίγονται εκατοντάδες σπίτια, φανταστείτε να μην καιγόταν το δικό μου» είχε αναφέρει, όμως το ρεπορτάζ και ο φωτογραφικός φακός τον διέψευσαν.

Ο ίδιος, πάντως, αργά χθες το απόγευμα θέλησε να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχεται μέσω ανακοίνωσης, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Μέχρι το τέλος της ζωής μου θα λογοδοτώ σε αυτούς που απώλεσαν τους δικούς τους ανθρώπους, τα σπίτια τους, τις περιουσίες τους, την αίσθηση της ασφάλειας».

Παράλληλα όμως κάνει λόγο για «καιροσκόπους» που με «μικροπολιτικά κίνητρα» προσπαθούν να βάλουν άλλου είδους «φωτιές» στον Μαραθώνα, τις «φωτιές του διχασμού». Ο Ηλίας Ψινάκης προστέθηκε χθες στη λίστα των δημάρχων που έχουν ήδη κληθεί για να δώσουν διευκρινίσεις για ενέργειες και ενδεχόμενες παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.
Ηδη έχουν εξεταστεί οι δήμαρχοι Ωρωπού και Ραφήνας, ενώ αναμένεται να καταθέσει και ο δήμαρχος Πεντέλης.

6 7 vila 1 psinakis main0101

Στο γραφείο της εισαγγελέως Βαρβάρας Γνεσούλη βρέθηκαν τις τελευταίες ώρες ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης και αρμόδια στελέχη της Πυροσβεστικής, τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ότι επιμένουν πως στις 6.30 το μοιραίο απόγευμα ζητήθηκε η εκκένωση του Δήμου Ραφήνας, καθώς εκτιμήθηκε πως ήταν τέτοια η ένταση της φωτιάς, που δεν θα μπορούσε να ανακοπεί στη λεωφόρο Μαραθώνος.

Η πρόσβαση στις παραλίες

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής ζήτησε να ερευνηθεί αν είχαν τηρηθεί όσα προβλέπονται από τον νόμο για την πρόσβαση πολιτών στις παραλίες. Στο ερώτημα αυτό θα κληθούν να ρίξουν φως οι ιδιοκτήτες, προκειμένου να ελεγχθεί αν είχαν τις σχετικές άδειες, αλλά και οι αρμόδιοι από την Πολεοδομία που πρέπει να απαντήσουν αν είχαν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Σήμερα έχει προγραμματιστεί η εξέταση της περιφερειακής συμβούλου Αττικής Ιωάννας Τσούπρα, η οποία θεωρείται πρόσωπο «κλειδί», καθώς αναπλήρωνε τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κληθούν ο δημοτικός σύμβουλος Μαραθώνα Δημήτρης Κατσιγιάννης και ο επικεφαλής της ομάδας ΟΥΚ του Λιμενικού Σώματος, Δημήτρης Μπαλτάκος. Μόλις κλείσει ο κύκλος των καταθέσεων των υπηρεσιακών στελεχών, η Εισαγγελία θα ζητήσει από τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα να λάβουν καταθέσεις από συγγενείς θυμάτων.

esr 0108 007 cmyk 1

Και ξαφνικά ο δήμαρχος του Μαραθώνα «μουγκάθηκε»! Ναι, πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο που κατά καιρούς πέταγε τις κουλές ατάκες του μπροστά στις κάμερες, που ξεστόμιζε ό,τι του κατέβαζε η γκλάβα του σε κιτσάτες απονομές μουσικών βραβείων, που πρωταγωνιστούσε σε πλάνα απείρου κάλλους με γούνες και όλα τα αξεσουάρ σε θέρετρα του εξωτερικού!

Οταν οι στάχτες από τα αποκαΐδια «έπνιξαν» τις ζωές συνανθρώπων μας, με δεκάδες οικογένειες να έχουν ντυθεί στα μαύρα, η σιωπή μπορεί να είναι για κάποιους «λυτρωτική». Ομως, κάποια στιγμή πρέπει, κύριε Ψινάκη, να μιλήσετε δημοσίως για όσα σας καταλογίζουν, ώστε να μάθουμε όλοι την αλήθεια.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...