Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Δικαστικά «ρίχτερ» από τον πόλεμο των Δασκαλαντωνάκηδων

❱❱ Οι αποκαλύψεις της «Εspresso» προκαλούν αναταράξειςΑίσθηση προκάλεσε στους κόλπους της Δικαιοσύνης η αποκάλυψη της «Espresso Σαββατοκύριακο» ότι, πέντε μήνες μετά την καταγγελία-βόμβα του προέδρου Πρωτοδικών Διονύση Γιαννούλη περί απόπειρας επηρεασμού του, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η πειθαρχική έρευνα που διενεργείται εις βάρος του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί προβληματίζονται, καθώς εκτιμούν πως παρατηρείται αξιοσημείωτη καθυστέρηση στη σχετική έρευνα που αφορά τους χειρισμούς του δικαστικού λειτουργού, με φόντο τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ των μελών της οικογένειας Δασκαλαντωνάκη για το πεντάστερο ξενοδοχείο «Cape Sounio».

Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο πρόεδρος Πρωτοδικών Διονύσης Γιαννούλης υποστήριξε από έδρας, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης υπόθεσης ασφαλιστικών μέτρων για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ότι επιχειρήθηκε προσπάθεια προσέγγισής του.

«Δεν θα αναφέρω από ποια πλευρά. Αισθάνομαι ιδιαίτερα άβολα στα 42 μου χρόνια, μετά 14 έτη στο δικαστικό σώμα, να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά είμαι εδώ γιατί θέλω να δικάσω αυτή την υπόθεση. Και θα τη δικάσω όπως πρέπει να δικαστεί» ανέφερε ο κ. Γιαννούλης, συμπληρώνοντας: «Η έδρα είναι προσβεβλημένη, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να στερήσει από τους διαδίκους τον φυσικό δικαστή».

Οι αναφορές του δικαστικού λειτουργού προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Αρείου Πάγου, με αποτέλεσμα οι χειρισμοί του στην επίμαχη υπόθεση να μπουν στο μικροσκόπιο πειθαρχικής έρευνας, η οποία με την ολοκλήρωσή της θα αποφανθεί για το ενδεχόμενο ή όχι πειθαρχικών ευθυνών του κ. Γιαννούλη.

esr 0108 012 cmyk

Η επιχειρηματική οικογένεια έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με το Πρωτοδικείο να έχει εκδώσει προσωρινή διαταγή υπέρ της πρώην συζύγου του ιδρυτή της Grecotel Νίκου Δασκαλαντωνάκη και των δύο παιδιών τους Τίνας και Γιάννη. Οι τρεις τους ζητούσαν το προσωρινό «πάγωμα» της δημοσιοποίησης από το Γενικό Εμπορικό Μητρώο των αποφάσεων των διοικητικών συμβουλίων του ομίλου Δασκαλαντωνάκη, που ενέκριναν τη μεταβίβαση του ξενοδοχείου σε επενδυτή «αχυράνθρωπο», όπως υποστηρίζουν.

Τώρα εκκρεμεί απόφαση έπειτα από προσφυγή της πρώην συζύγου του «πατριάρχη» της οικογένειας και των δύο παιδιών τους για τον ορισμό ή όχι ορκωτών λογιστών, προκειμένου να διενεργηθεί διαχειριστικός έλεγχος στην Ελληνική Ξενοδοχειακή Εταιρεία Α.Ε., η οποία αποτελεί την εταιρία «ομπρέλα» του ομίλου που διαχειρίζεται δεκάδες ξενοδοχεία, μεταξύ των οποίων και το «Cape Sounio».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...