Καταγγελία-σοκ από τον δήμαρχο Ραφήνας για πλαστά πρακτικά εκκένωσης από την Περιφέρεια

❱❱  «Πόλεμος» ξέσπασε μετά τη σοβαρή καταγγελία του δήμαρχου Ραφήνας – Πικερμίου Ευάγγελου Μπουρνού ότι πλαστογραφήθηκαν έγγραφα τα οποία αφορούν συνεδρίαση συντονιστικού οργάνου στην οποία δεν παρευρέθηκε ποτέ, όπως αναφέρουν τα πρακτικά. Λίγες ώρες αργότερα, η Περιφέρεια Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει τον ισχυρισμό του δημάρχου, σημειώνοντας πως είναι αδύνατον να πλαστογραφηθούν τα πρακτικά ενός συλλογικού οργάνου.

«Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, στα δικαστήρια στην Αθήνα αποκαλύφθηκε μια μεγάλη σκευωρία. Τόλμησαν και προσκόμισαν πλαστά έγγραφα, πλαστά πρακτικά. Ποιοι ήταν αυτοί; Η κυρία Τσούπρα» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 ο κ. Μπουρνούς, ο οποίος κατέθεσε και στην εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Αναφερόμενος στη σύμβουλο της Περιφέρειας Αττικής Ιωάννα Τσούπρα, ο κ. Μπουρνούς κατήγγειλε:
«Τόλμησε και έφερε ένα πλαστό πρακτικό. Για να δείτε πόσο ηλίθιοι είναι, καιγόταν το Μάτι κι εκείνοι έτρεξαν να συγκαλέσουν συντονιστικό όργανο στις 20.30. Ετρεξαν να καλύψουν με τυπικά έγγραφα, όχι τις αμέλειες, αλλά τα εγκλήματά τους. Εχω στα χέρια μου αναλυτικά πρακτικά από συνεδρίαση που δεν έγινε γιατί δεν υπήρχαν εκπρόσωποι όλων των Αρχών, όπως μου είπε και ο δήμαρχος Διονύσου, ο οποίος παρουσιάστηκε, αλλά έφυγε νωρίς».

Στο ίδιο πλαστό, σύμφωνα με τον δήμαρχο Ραφήνας, έγγραφο φαίνεται ότι στη συνεδρίαση του συντονιστικού που υποστηρίζει ότι δεν έγινε ποτέ δόθηκε εντολή εκκένωσης της περιοχής. Στην απάντησή της η Περιφέρεια Αττικής αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το πρακτικό της έκτακτης συνεδρίασης του συντονιστικού οργάνου που έλαβε χώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής στις 23/7 δεν δύναται να πλαστογραφηθεί, καθώς τα πρακτικά ενός συλλογικού οργάνου συντάσσονται και επικυρώνονται δεόντως και αποστέλλονται στους συμμετέχοντες σε αυτό, όπως και έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση». Μάλιστα, η Περιφέρεια προσθέτει πως στο έγγραφο δεν αναφέρεται «απόφαση εκκένωσης».

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ