Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Η θάλασσα ξεβράζει απανθρακωμένες σορούς

❱❱ Πτώμα (πιθανότατα γυναίκας) εντοπίστηκε από ταχύπλοο κοντά στις βραχονησίδες Φλέβες, ανοιχτά της ΓλυφάδαςΜεγαλώνει μέρα με τη μέρα η λίστα των νεκρών από τον πύρινο όλεθρο στην ανατολική Αττική, καθώς η θάλασσα ξεβράζει πλέον απανθρακωμένα πτώματα! Με ένα τέτοιο μακάβριο εύρημα ήρθε αντιμέτωπος χθες το πρωί ο ιδιοκτήτης ενός ταχύπλοου που ταξίδευε από τη Γλυφάδα προς την Αίγινα. 

Κοντά στις βραχονησίδες Φλέβες ο κυβερνήτης είδε ένα πτώμα να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας και ενημέρωσε έντρομος το Λιμενικό. Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στη θαλάσσια περιοχή ένα πλωτό του Λιμενικού, το οποίο περισυνέλεξε την απανθρακωμένη σορό, που κατά πάσα πιθανότητα ανήκει σε γυναίκα. Το πτώμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για να ταυτοποιηθεί με τη μέθοδο της σύγκρισης γενετικού υλικού. Μετά την ανεύρεσή του και τον εντοπισμό της απανθρακωμένης σορού ενός άνδρα που ανασύρθηκε από το Κόκκινο Λιμανάκι το απόγευμα τις Δευτέρας οι νεκροί που έχουν μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία για ταυτοποίηση έχουν φτάσει τους 92.

Συνολικά μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 80 σοροί με τη μέθοδο του DNA, ενώ ο αριθμός των αγνοουμένων μειώθηκε στους 8, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ταυτοποιήθηκαν 17 νεκροί. Την ίδια ώρα όσοι γνωρίζουν τα θαλάσσια ρεύματα του Αργοσαρωνικού τονίζουν ότι τα επόμενα εικοσιτετράωρα επιφυλάσσουν και άλλες μακάβριες… εκπλήξεις! Μάλιστα, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η θάλασσα να αρχίσει να ξεβράζει πτώματα ως τη Μακρόνησο!

Το δράμα των οικογενειών

Στο μεταξύ δεν έχει τέλος το δράμα των οικογενειών των αγνοουμένων, που ειδοποιούνται να σπεύσουν εκτάκτως στο νεκροτομείο για να τους ενημερώσουν ότι ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δικών τους. Χθες οι συγγενείς του 29χρονου Παναγιώτη Χαμηλοθώρη, που εγκλωβίστηκε στο Μάτι επιστρέφοντας από τη δουλειά του, επιβεβαίωσαν την τραγική είδηση ότι είναι νεκρός. «Δυστυχώς, σήμερα ταυτοποιήθηκε και το δικό μας το παιδί. Οι γονείς μας, η αδερφή μου Κατερίνα και εγώ ευχαριστούμε όλους τους συγγενείς, φίλους, γνωστούς, αγνώστους και τα ΜΜΕ για τη συμπαράσταση που μας έδειξαν αυτές τις μέρες…» έγραψε στο facebook η μία αδελφή του 29χρονου, Σοφία. Η κηδεία του Παναγιώτη Χαμηλοθώρη θα γίνει σήμερα και η οικογένεια ζήτησε, αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν για την αποκατάσταση του Λύρειου Παιδικού Ιδρύματος, που καταστράφηκε από τη φωτιά.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...