Δεν έβρισκαν αντίδοτο για μωρό που το δάγκωσε οχιά

❱❱ Κυριολεκτικά στο παρά πέντε σώθηκε η ζωή ενός παιδιού μόλις 19 μηνών που το δάγκωσε οχιά την ώρα που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του παππού και της γιαγιάς του στο Βένετο Πηλίου, όταν πήγε να πιάσει την μπάλα του κοντά σε ένα δέντρο. Το παιδί έβαλε τα κλάματα και, όταν οι δικοί του είδαν κάτι σαν γρατσουνιά στο δάχτυλό του που μελάνιασε και πρήστηκε, το πήγαν στο Νοσοκομείο Βόλου. Οπως κατήγγειλαν στην εφημερίδα «Μαγνησία», όμως, δεν υπήρχε αντιοφικός ορός και οι ώρες περνούσαν, με τον κίνδυνο να μεγαλώνει. 

Το παιδάκι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας, αλλά ούτε εκεί αντιμετωπίστηκε υπεύθυνα και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου επιτέλους του χορηγήθηκε ο ορός. Η περιπέτεια συνεχίστηκε με τη μεταφορά του στο «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, όπου παραμένει χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. 

offer

 

Κυριολεκτικά στο παρά πέντε σώθηκε η ζωή ενός παιδιού μόλις 19 μηνών που το δάγκωσε οχιά την ώρα που έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του παππού και της γιαγιάς του στο Βένετο Πηλίου, όταν πήγε να πιάσει την μπάλα του κοντά σε ένα δέντρο. Το παιδί έβαλε τα κλάματα και, όταν οι δικοί του είδαν κάτι σαν γρατσουνιά στο δάχτυλό του που μελάνιασε και πρήστηκε, το πήγαν στο Νοσοκομείο Βόλου. Οπως κατήγγειλαν στην εφημερίδα «Μαγνησία», όμως, δεν υπήρχε αντιοφικός ορός και οι ώρες περνούσαν, με τον κίνδυνο να μεγαλώνει. Το παιδάκι διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας, αλλά ούτε εκεί αντιμετωπίστηκε υπεύθυνα και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου επιτέλους του χορηγήθηκε ο ορός. Η περιπέτεια συνεχίστηκε με τη μεταφορά του στο «Γεννηματάς» στη Θεσσαλονίκη, όπου παραμένει χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του. 

 
{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ