Δευτέρα, 28 Ιουλίου, 2025

Το Σάββατο 02.08 με την Εspresso: «Μη λεκτική επικοινωνία» ή «Ύπνος...

Το Σάββατο 02.08 με την Espresso, αποκτήστε τη σειρά...

«Άγιος Έρωτας spoiler»: Στην αντεπίθεση η Θάλεια

Μετά από όσα έχει περάσει στα χέρια του Παύλου,...

Το πολυβραβευμένο «Καπλάνι της βιτρίνας» επιστρέφει στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

Το θρυλικό «Καπλάνι της βιτρίνας» από τον Οκτώβριο ξανά στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Κατερίνα Στεφανίδη και Μίτσελ Κρίερ στην πρώτη βόλτα με τον μπέμπη τους

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η...

Πήγε στην αστυνομία και είπε ότι του άρπαξαν από το σπίτι 260.000 €

❱❱ Κάτοικος χωριού στη Σύρο κατήγγειλε ότι διαρρήκτες έκαναν «ντου» στο σπίτι τουΑφωνοι έµειναν οι αστυνοµικοί της Ασφάλειας Ερµούπολης, όταν κάτοικος ενός χωριού στη Σύρου εµφανίστηκε στο τµήµα για να καταγγείλει ότι του έκλεψαν το τεράστιο ποσό των 260.000 ευρώ! 

Σύµφωνα µε την καταγγελία, ο Συριανός φύλαγε το µεγάλο χρηµατικό ποσό στο σπίτι του, πιστεύοντας ότι είναι ασφαλές. Στην πραγµατικότητα, όµως, το σπίτι του κάθε άλλο παρά… απόρθητο θησαυροφυλάκιο ήταν κι έτσι κάποιοι το διέρρηξαν και δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν τον θησαυρό µετρητών. Αφού άρπαξαν τα «τούβλα» µε τα χιλιάδες ευρώ, οι εισβολείς εξαφανίστηκαν αθέατοι, αφήνοντας τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να παθαίνει σοκ µόλις διαπίστωσε ότι τα 260.000 ευρώ είχαν κάνει φτερά.

Το πρώτο που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας ήταν να πάνε στο σπίτι του θύµατος µαζί µε συνεργείο της Σήµανσης και να συλλέξουν αποτυπώµατα από τον χώρο. 

Παράλληλα, σύµφωνα µε το cyclades24.gr, µέσω καταθέσεων οι αστυνοµικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν πόσα και ποια πρόσωπα µπορεί να γνώριζαν ότι το θύµα έχει σπίτι του τις δεσµίδες µε το τεράστιο χρηµατικό ποσό, για να αρχίσουν να ξετυλίγουν το κουβάρι.

Ενα από τα σενάρια που εξετάζονται αναφέρει ότι οι δράστες της διάρρηξης ίσως σχετίζονται µε το µπαράζ κλοπών που έχει καταγραφεί το τελευταίο διάστηµα σε σπίτια του νησιού. Να είναι, δηλαδή, κοινοί διαρρήκτες, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι χωρίς να γνωρίζουν σε τι πακτωλό χρηµάτων θα πέσουν και τους έτυχε λεία απρόσµενου µεγέθους! 

Είναι χαρακτηριστικό ότι µέσα σε πέντε µέρες έγιναν τέσσερις κλοπές σε Γαλησσά, Ποσειδωνία και Βάρη, όλες µε παρόµοιο τρόπο, µε τη λεία των διαρρηκτών να είναι κυρίως χρήµατα και κοσµήµατα. 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φωτεινή Μπαρνασά: Τρόμος για την καλλονή του «My style rocks»

Από τις στιλιστικές δοκιμασίες του «My Style Rocks» στα decks νυχτερινού κέντρου της παραλιακής λεωφόρου και προσεχώς στο στούντιο ηχογράφησης.

Οι κυρίες που ξεχώρισαν με το στιλ τους στο Προεδρικό Μέγαρο

Ούτε οι κυρίες που συνήθως δίνουν χρώμα στην πολιτική ή όπου βρεθούν κατάφεραν να... φωτίσουν το Προεδρικό Μέγαρο στην εκδήλωση του

Γνωστός τραγουδιστής χώρισε με ηθοποιό και τρεις μήνες μετά περιμένει παιδί από τη νέα του σύντροφο

Ο έρωτας με έρωτα περνάει αλλά ο τραγουδιστής βάλθηκε να τα κάνει όλα μαζί!

Απαστράπτουσα η Τίνα Μεσσαροπούλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου

Η Τίνα Μεσσαροπούλου επέστρεψε για λίγο από την Πάρο...

Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

Καλοκαίρι χωρίς γάμους γίνεται, δε γίνεται! Η προαναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε και αναφέρει χαρακτηριστικά:

Η Δήμητρα Ματσούκα σε απαγορευμένη σχέση

Η εκρηκτική Δήμητρα Ματσούκα ξανά στην TV! Η τελευταία τηλεοπτική σειρά στην οποία είδαμε τη Δήμητρα Ματσούκα ήταν

Αστράψαν τα φλας στην Επίδαυρο

Ερωτευμένα ζευγάρια απόλαυσαν την Utopia στην Επίδαυρο. Ο λόγος...

«Δεν ανέδειξα ποτέ τον ωραίο μου εαυτό στην τηλεόραση, δεν το έπαιξα ποτέ γκόμενα»

Η γνωστή και πετυχημένη δημοσιογράφος μίλησε σε συνέντευξή της για την καριέρα της στην τηλεόραση.
spot_img
spot_img