42χρονος «έσβησε» έξω από το κλειστό Κέντρο Υγείας στα Καμένα Βούρλα

❱❱ Απίστευτο περιστατικό στα Καμένα Βούρλα, με 42χρονο οδηγό που ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και πέθανε αβοήθητοςΜόνο σε τριτοκοσμικές χώρες καταρρέει ένας νέος άνθρωπος από καρδιακό επεισόδιο έξω από Κέντρο Υγείας, επειδή βρήκε τις πόρτες κλειστές! 

Ο 42χρονος, που πέθανε αβοήθητος το απόγευμα της Κυριακής έξω από το Κέντρο Υγείας στα Καμένα Βούρλα, είχε την ατυχία να πληρώσει με τη ζωή του τη «γύμνια» της λεγόμενης Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, όταν αισθάνθηκε δυσφορία οδηγώντας προς Λαμία επί της εθνικής οδού και πίστεψε ότι θα βρει γιατρό. Ο 42χρονος αναζήτησε το Κέντρο Υγείας-φάντασμα (όπως το έχει χαρακτηρίσει στο παρελθόν η ΠΟΕΔΗΝ) και βρίσκοντάς το κλειστό ζήτησε ψυχορραγώντας βοήθεια από έναν διερχόμενο οδηγό. 

Εκείνος, μη ξέροντας τι άλλο να κάνει, κάλεσε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία, αλλά στο μεταξύ ο 42χρονος έχασε τις αισθήσεις του. Το ΕΚΑΒ έστησε επιχείρηση με δύο εξοπλισμένα ασθενοφόρα για να κερδηθεί χρόνος, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των διασωστών ο 42χρονος κατέληξε προτού φτάσει στο Νοσοκομείο της Λαμίας.

∆εν έχει στελεχωθεί

Το Κέντρο Υγείας είχε εγκαινιαστεί «εν χορδαίς και οργάνοις» επί υπουργίας Δημήτρη Αβραμόπουλου το 2009. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες και τις εκκλήσεις των τοπικών Αρχών και βουλευτών, παραμένει ως σήμερα κλειστό και εγκαταλειμμένο, αφού δεν έχει στελεχωθεί!

Επρεπε να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος για να αναδειχθεί ότι ένας μεγάλος και τουριστικός δήμος, όπως τα Καμένα Βούρλα, που το καλοκαίρι σφύζει από επισκέπτες, στερείται πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. 

Ο θάνατος του άνδρα έξω από τις κλειστές πόρτες του Κέντρου Υγείας προκάλεσε και πολιτική αντιπαράθεση με ανακοινώσεις από κόμματα και βουλευτές της περιφέρειας, όμως αυτά δεν θα τον επαναφέρουν στη ζωή…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ