Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Διαρρήκτες για γέλια και για κλάματα

❱❱ Πήγαν να ανοίξουν διαμέρισμα στη Δάφνη και, όταν έγιναν αντιληπτοί, πήδηξαν στο κενό και σακατεύτηκαν Η αποτυχημένη απόπειρα τριών κακοποιών, οι οποίοι επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα διαμέρισμα στη Δάφνη στις 29 Ιουλίου, ήταν για γέλια και για κλάματα. Ο ένας από αυτούς κατέληξε με το ένα πόδι στον… γύψο, ο άλλος διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ τον τρίτο τον πήραν «σηκωτό» άλλοι δύο συνεργοί τους όταν… προσγειώθηκε άτσαλα στον ακάλυπτο της διπλανής πολυκατοικίας από ύψος τεσσάρων μέτρων!

Η ιστορία των τριών άτυχων κακοποιών και των ασύλληπτων συνεργών τους θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει σενάριο για κινηματογραφική ταινία, και συγκεκριμένα, για μαύρη κωμωδία! Οι πρωταγωνιστές του ασυνήθιστου περιστατικού σχεδίαζαν να «χτυπήσουν» ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Δάφνη και κατάφεραν να αναρριχηθούν μέχρι το μπαλκόνι του σπιτιού-στόχου στον πρώτο όροφο. Ομως εκείνη τη στιγμή… ξέμειναν από τύχη, καθώς οι αναποδιές διαδέχτηκαν η μία την άλλη!

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας, οι Ελληνες επίδοξοι διαρρήκτες έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους της περιοχής και μπροστά στο ενδεχόμενο να συλληφθούν επέλεξαν να πηδήξουν στη διπλανή πολυκατοικία. Ομως, είτε δεν υπολόγισαν σωστά την απόσταση είτε παραπάτησαν, με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι τρεις στο κενό!

Οπως ανέφερε στην προανακριτική του κατάθεση ένας ένοικος της διπλανής πολυκατοικίας, άκουσε φασαρία και φωνές γύρω στις 11.15 τη νύχτα, ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμά του στον τρίτο όροφο. Ετσι, αποφάσισε να βγει στο πίσω μπαλκόνι και αντίκρισε ένα άτομο πεσμένο στην πιλοτή. Μάλιστα, όπως είπε στην κατάθεσή του ο μάρτυρας, δίπλα στον διαρρήκτη ήταν σπασμένη μια γλάστρα με γιασεμί, την οποία παρέσυρε πέφτοντας!

Και νέα «έκπληξη»

Δευτερόλεπτα μετά εμφανίστηκαν δύο άγνωστοι άνδρες, οι οποίοι πήραν «σηκωτό» τον τραυματία, τραβώντας τον ο ένας από το πόδι και ο άλλος από τη μασχάλη, και τον μετέφεραν στο αυτοκίνητό τους, που ήταν παρκαρισμένο σε κοντινή απόσταση. Λίγη ώρα αργότερα ο μάρτυρας θα ερχόταν αντιμέτωπος με ακόμα μία έκπληξη, καθώς βγαίνοντας ξανά στο πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματός του αντίκρισε άλλον έναν άνδρα πεσμένο πάνω στον… μαντρότοιχο που χωρίζει τα δύο κτίρια! Παράλληλα, από την κλειστή αυλή της όμορης πολυκατοικίας (όπου επιχείρησαν να εισβάλουν οι δράστες) ακούγονταν τα ουρλιαχτά ενός τρίτου ατόμου, που και αυτό φαίνεται πως ήταν τραυματισμένο!

Εκπληκτος αλλά και φοβισμένος, ο ένοικος ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άνδρες της Ομάδας Ζ. Ωστόσο, η περιπέτεια των δύο διαρρηκτών είχε και συνέχεια, καθώς στο σημείο όπου «προσγειώθηκαν» δεν μπορούσαν να τους φτάσουν οι αστυνομικοί, με αποτέλεσμα να κληθεί η Πυροσβεστική! Οταν οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δύο τραυματίες, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Στον έναν παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνελήφθη, ενώ ο δεύτερος παραμένει στο νοσοκομείο, καθώς τραυματίστηκε πιο σοβαρά από την πτώση.

«Οπως αναφέρει το ίδιο το διαβιβαστικό, οι αστυνομικές Αρχές αξιολόγησαν καταρχάς την υπόθεση ως ήσσονος σημασίας, χαρακτηρίζοντάς την απλή κλοπή. Ομως ο εισαγγελέας είχε διαφορετική άποψη, αποδίδοντας στους κατηγορουμένους τη διακεκριμένη μορφή του 374 Π.Κ. Ο κατηγορούμενος έπεισε με τους ισχυρισμούς του τον ανακριτή και τον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθότι επρόκειτο περί μίας καθαρά ευκαιριακής δράσης» δήλωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος ενός εκ των κατηγορουμένων Γιάννης Γλύκας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...