Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Παραλίγο στον τάφο από ποτό με ναρκωτικό

❱❱ Νορβηγίδα λέει ότι κόντεψε να πεθάνει σε μπαρ στην Κω, όταν πιθανόν έριξαν στο σφηνάκι της «ecstasy των φτωχών»

Ενα βήμα από τον θάνατο καταγγέλλει ότι έφτασε στην Κω 18χρονη από τη Νορβηγία, η οποία παραθέριζε στα μέσα του περασμένου Ιουλίου με την παρέα της, όταν κατανάλωσε αλκοόλ στο οποίο πιθανότατα της είχαν ρίξει τη ναρκωτική ουσία GHB, γνωστή και ως «ecstasy των φτωχών»!

Η νεαρή Περνίλ καταλόγισε αδιαφορία στους γιατρούς του νοσοκομείου όπου μεταφέρθηκε με αναπνευστική ανεπάρκεια και σπασμούς επειδή, όπως είπε, την άφησαν εντελώς αβοήθητη την κρίσιμη στιγμή. Η κοπέλα περιέγραψε στη νορβηγική εφημερίδα «Verdens Gang» τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε κατά την παραμονή της στο όμορφο νησί του Αιγαίου και την υπόθεση έφερε στο φως το vimatisko.gr.

Οπως ανέφερε η τουρίστρια, ο εφιάλτης άρχισε ενώ διασκέδαζε με φίλους της σε δημοφιλές μπαρ στο κέντρο της πόλης. Κάποια στιγμή, η παρέα παρήγγειλε σφηνάκια και πήραν ο καθένας από δύο. Ομως, εκείνη δεν κατάφερε να πιει ποτέ το δεύτερο, καθώς μετά το πρώτο σταμάτησε να έχει επαφή με το περιβάλλον! Σύμφωνα με όσα της διηγήθηκαν οι φίλοι της, πρήστηκε το πρόσωπό της και τής έριξαν νερό για να συνέλθει. Χειροτέρευε συνεχώς, με αποτέλεσμα η παρέα της να καλέσει το ΕΚΑΒ.

Η περιπέτεια της 18χρονης είχε και συνέχεια καθώς, σύμφωνα με την ίδια, φτάνοντας στο νοσοκομείο δεν υπήρχε κανείς για να τη βοηθήσει. Για καλή της τύχη, βρέθηκαν δύο συμπατριώτισσές της που της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες, κάνοντάς της μαλάξεις στους πνεύμονες και στην καρδιά ενώ, ταυτόχρονα, έπαιρναν συμβουλές τηλεφωνικά από τη γιατρό μητέρα της μίας κοπέλας στη Νορβηγία.

Τη συνέφεραν

Οι γιατροί του νοσοκομείου κατάφεραν τελικά να συνεφέρουν τη 18χρονη, αλλά δεν έμαθε από ποια επικίνδυνη ουσία κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της. Ωστόσο, η αστυνομία της Νορβηγίας πιθανολογεί ότι κατανάλωσε τη ναρκωτική ουσία GHB (υδροξυβουτυρικό οξύ), γνωστή και ως υγρό ecstasy.

«Οσοι πηγαίνουν διακοπές και ξενυχτούν διασκεδάζοντας, πιστεύουν ότι μία τέτοια περιπέτεια δεν πρόκειται να συμβεί σε αυτούς. Αλλά τελικά είναι πολύ εύκολο, όπως συνέβη και σε μένα» κατέληξε η 18χρονη.

Πάντως, οι καταγγελίες από μεθυσμένες Νορβηγίδες τουρίστριες που φέρεται ότι κατανάλωσαν αλκοόλ με ναρκωτικές ουσίες ή έπεσαν θύματα βιασμού εξετάζονται προσεκτικά, καθώς δεν αποκλείεται να έγιναν με στόχο να εισπράξουν χρήματα από ασφαλιστικές εταιρίες.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...