Κακές προξενήτρες οι φατσούλες

❱❱ Εχουν λίγες πιθανότητες επιτυχίας τα προφίλ με emoticons στα sites γνωριμιών

Το καλό προξενιό στις μέρες μας απαιτεί καλή χρήση του διαδικτύου. Και ενώ παλιά έπρεπε κανείς να είναι ενήμερος για τους κανόνες σωστής συμπεριφοράς, τώρα αυτό που πρέπει να ξέρει είναι πώς να δομεί σωστά τα προφίλ του στα διάφορα σάιτ γνωριμιών, ώστε να αυξάνει τις πιθανότητες να προσελκύσει τον «κατάλληλο» ή την «κατάλληλη». «Περιορίστε τις φατσούλες και αναφερθείτε στη δουλειά που κάνετε». Αυτές είναι δύο από τις πολύ συγκεκριμένες οδηγίες που δίνει η Λίζα Χεν, ειδική στην τέχνη της χρήσης των σάιτ κοινωνικής δικτύωσης και δημιουργός της συμβουλευτικής εταιρίας Profile Polish.

Οπως επισημαίνει, το παν είναι να μην υπάρχει υπερβολή σε οτιδήποτε. Μια μικρή παράγραφος αρκεί για να δώσει κανείς το στίγμα της δουλειάς του και να δημιουργήσει στον ενδιαφερόμενο ή στην ενδιαφερόμενη τη διάθεση να μάθει περισσότερα από κοντά.

Μεγάλη σημασία έχουν και οι φωτογραφίες. Αυτές θα πρέπει να δείχνουν τον εικονιζόμενο ή την εικονιζόμενη σε κάποιο από τα χόμπι του για να αυξάνονται οι πιθανότητες οι υποψήφιοι που θα εμφανιστούν να έχουν κάποια κοινά ενδιαφέροντα ή κοινό τρόπο ζωής.

Επίσης, όπως έχει προκύψει από έρευνα στο σάιτ γνωριμιών Tinder, είναι 14% πιο πιθανό να ασχοληθεί κανείς με χρήστη ο οποίος εμφανίζεται να χαμογελά! Τέλος, η χρήση πολλών θαυμαστικών αλλά και χαζοχαρούμενων emoticons στο προφίλ του χρήστη είναι πολύ κακή συνταγή, καθώς δίνουν την αίσθηση υπερδραστήριου πεντάχρονου!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ