Δύο εκατομμυριούχοι στο Τζόκερ

❱❱ Πλατιά χαμογέλασε η θεά Τύχη στους δύο νικητές της κυριακάτικης κλήρωσης του Τζόκερ, που έγιναν εκατομμυριούχοι μέσα σε ένα βράδυ!

Οι δύο υπερτυχεροί κέρδισαν από 4.600.000 ευρώ καθένας, έχοντας συμπληρώσει δελτία αξίας μόλις 3 ευρώ (!) σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα και τη Δεσκάτη Γρεβενών. Μάλιστα, πήραν και «μπόνους» από 87.000 ευρώ έκαστος, γιατί τα δελτία τους σημείωσαν 19 επιτυχίες και στη δεύτερη κατηγορία!

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ όπου παίχθηκε το «χρυσό» δελτίο στην Καλαμάτα βρίσκεται στη συμβολή των Βασ. Αμαλίας και Μαιζώνος και, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη Βασίλη Λογιώτη, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο υπερτυχερός είναι κάτοικος της περιοχής ή επισκέπτης.

«Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοια μεγάλη επιτυχία στο πρακτορείο μας, με ένα απλό δελτίο έξι στηλών» τόνισε ο κ. Λογιώτης, προσθέτοντας μάλιστα ότι το κερδισμένο δελτίο ήταν συμπληρωμένο με τυχαία επιλογή!

Στην προχθεσινή κλήρωση ακόμη 47 τυχεροί κέρδισαν από 4.624 ευρώ (στη δεύτερη κατηγορία) και άλλοι 196 θα λάβουν από 2.500 ευρώ (στην τρίτη κατηγορία).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ