Τρίτη, 22 Ιουλίου, 2025

Ένας «εξωγήινος» για τη Δούρου

Ο «εξωγήινος Τσούβι» προσγειώθηκε στο Θέατρο Ρεματιάς, μπροστά στα...

Μέλντα Σαΐνη: «Η ομορφιά είναι όπλο, αλλά η ψυχή ασπίδα»

Μυστηριώδη ραντεβού, άφωνοι οδηγοί και φλερτ που κόβει την...

«Καιρός για ενημέρωση» με τον Γιώργο Τσαστραφύλλια

Ο «Καιρός για ενημέρωση» παίζει στον Alpha και περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεται να γνωρίζουμε για τον καιρό και όχι μόνο.

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η ιστορία της Ασπασίας

Η Έβελυν Ασουάντ ενσαρκώνει την Ασπασία, τη τρίτη κόρη με την μαγευτική φωνή, που αναγκάζεται να βάλει σε προτεραιότητα την οικογένεια της και σε δεύτερη μοίρα τα δικά της «θέλω».

«Έσβησε» κοριτσάκι 17 μηνών όταν ο αδελφός του το βούτηξε κατά λάθος σε καυτό νερό

❱❱ Στα μαύρα ντύθηκε μια οικογένεια στα Τρίκαλα μετά τον φρικτό θάνατο ενός μωρού 17 μηνών που κάηκε με ζεματιστό νερό, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο! Το άτυχο κοριτσάκι βούτηξε σε πλαστική μπανιέρα με καυτό νερό ο 16χρονος αδελφός του, στον οποίο είχε αναθέσει η μητέρα του να το κάνει μπάνιο!

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή Σεισμόπληκτα, όταν η μητέρα του εφήβου και διδύμων κοριτσιών 17 μηνών είπε στον γιο της να αρχίσει να μπανιαρίζει τη μία από τις δύο αδελφές του, ώσπου εκείνη να ετοιμάσει τη δεύτερη. Η γυναίκα φέρεται ότι είχε γεμίσει την παιδική μπανιέρα με ζεστό νερό, αλλά για άγνωστο λόγο δεν είχε προσθέσει κρύο για να το κάνει χλιαρό.

Ο 16χρονος δεν πρόσεξε τη θερμοκρασία και έβαλε το άμοιρο μωρό μέσα στο καυτό νερό! Τα ουρλιαχτά πόνου σήκωσαν στο πόδι την περιοχή και γρήγορα το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων με σοβαρά εγκαύματα.

Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λάρισας, όπου, δυστυχώς, υπέστη ανακοπή και κατέληξε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εβελίνα Παπούλια – Αφροδίτη Λιάντου: Οι βουτιές με τους συντρόφους τους και άλλους ηθοποιούς

Η Εβελίνα Παπούλια τα τελευταία χρόνια είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συντρόφου της, Σταύρου.

Πέτρος Φιλιππίδης: Άστεγος και σε απόγνωση μετά την πυρκαγιά στο σπίτι του

Μόλις λίγα 24ωρα μετά την καταδίκη του στο Μικτό...

Το δημόσιο σχόλιο της Μαρίας Κορινθίου στον σύντροφό της: «Όμορφέ μου άντρα, υπέροχε»

Η Μαρία Κορινθίου είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει!...

Ανέβασε στα ύψη τη θερμοκρασία 50χρονη Ελληνίδα πρωταγωνίστρια ποζάροντας με μπικίνι

Μας τρέλανε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια με τη φωτογραφία που πόσταρε να ποζάρει στα 50 της με μπικίνι.

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Από την κόλαση στο όνειρο

Ηταν κάποτε μια Ζωζώ που έζησε φωτιές, έρωτες και...

Τα… έψαλαν στη Μαρίνα Σταυράκη που πήγε να προσκυνήσει με ξώπλατο φόρεμα

Αντιδράσεις για το styling της Μαρίνας Σταυράκη σε εκκλησία...

Πλημμύρισαν διάσημες κορμάρες τα ελληνικά νησιά

Διάσημες από όλο τον κόσμο, με εκατομμύρια ακόλουθους στο...
spot_img
spot_img