Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

«Akis’ Food Tour»: Κόνιτσα, Ζαγοροχώρια, Μαστοροχώρια

Το γαστρονομικό οδοιπορικό του Άκη Πετρετζίκη συνεχίζεται με ένα...

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Αλμπέρτα Τσοπανάκη: «Διέκοψαν ομιλία του Μητσοτάκη για να δείξουν τη σειρά μου»!

Η Αλμπέρτα Τσοπανάκη αποτελεί από τους θεμελιωτές της ελληνικής...

Τον έδεσαν με αλυσίδες για πλάκα!

❱❱ Από κακόγουστο αστείο της παρέας του 16χρονος βρέθηκε με δεσμά σε κολόνα φωτισμού σε κεντρικό σημείο του ΒόλουΑπό την
Εύα Παπαδάτου

Αδιανόητο! Αλυσοδεμένος χειροπόδαρα σε κολόνα φωτισμού στο λιμανάκι του Αγίου Κωνσταντίνου Βόλου εντοπίστηκε από περαστικούς αργά το βράδυ της Τρίτης ένας 16χρονος μαθητής! Το θέαμα ήταν -αν μη τι άλλο- σοκαριστικό, αφού ο 16χρονος προσπαθούσε με όλες του τις δυνάμεις να ελευθερωθεί από τα δεσμά του, φωνάζοντας ταυτόχρονα για βοήθεια.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας γύρω στις 23.15, όταν ακόμα τα γύρω καταστήματα (εστιατόρια και καφέ-μπαρ) ήταν ανοιχτά και κόσμος έκανε τη βόλτα του. Κάποιοι από τους πεζούς διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι ο νεαρός δεν μπορούσε να ελευθερωθεί και παρέμενε εκεί ανήμπορος να κάνει οτιδήποτε. Ετσι, ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, που έσπευσε στο σημείο με ένα όχημα και τρεις άντρες.

Με τη συνοδεία αστυνομικών και την παρουσία δεκάδων ανθρώπων που δεν πίστευαν στα μάτια τους άρχισε ο απεγκλωβισμός του 16χρονου Ελληνα από την αλυσίδα (πιθανότατα από κάποια βάρκα) που τον κρατούσε χειροπόδαρα. Για να την κόψουν οι πυροσβέστες χρειάστηκε να χρησιμοποιήσουν ειδική ψαλίδα, ενώ στο μεταξύ είχε φτάσει στο σημείο και ο πατέρας του παιδιού. Πατέρας και γιος δεν εξέφρασαν την πρόθεση να κινηθούν νομικά εναντίον κάποιου και, όπως εξήγησε ο 16χρονος στους αστυνομικούς, όλο αυτό ήταν ένα κακόγουστο αστείο της παρέας του. Οπως είπε, τον αλυσόδεσαν για πλάκα και όταν είδαν ότι δεν μπορούσαν να τον λύσουν, φοβήθηκαν και έφυγαν!

Σύμφωνα, πάντως, με τον «Ταχυδρόμο», καταστηματάρχες ανέφεραν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή προκαλούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα φασαρίες και μικροεπεισόδια από περίπου είκοσι νεαρούς Ελληνες, κάτι που δεν υπήρχε τα προηγούμενα χρόνια. Ανέφεραν, επίσης, ότι υπάρχει ελλιπής αστυνόμευση. Εξάλλου, πριν από λίγες ημέρες άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στην εκκλησία, ενώ έγιναν και κλοπές σε ένα περίπτερο και ένα ουζερί.

Περιστατικό με πρωταγωνιστές νεαρούς σημειώθηκε και λίγες ώρες αργότερα στην παραλία του Βόλου. Δύο ομάδες καβγάδιζαν μπροστά από το Ηρώο, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι λιμενικοί, αλλά όταν έφτασαν οι νέοι είχαν εξαφανιστεί.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...