Καυσαέρια αεροπλάνου απογείωσαν (!) και τραυμάτισαν 12χρονο στη Σκιάθο

❱❱ Πέταξε στην κυριολεξία ένα 12χρονο παιδί στη Σκιάθο, όταν τα καυσαέρια από τους κινητήρες ενός αεροσκάφους που απογειωνόταν το σήκωσαν στον αέρα και το εκτόξευσαν μερικά μέτρα μακριά από το σημείο όπου στεκόταν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το παιδί βρισκόταν στην εξωτερική πλευρά της περίφραξης του αεροδρομίου μαζί με τον πατέρα του για να δουν την απογείωση των αεροσκαφών και να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο.

Ομως, το κύμα αερίων ενός αεροπλάνου προκάλεσε την εκτίναξη του παιδιού μερικά μέτρα μακριά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδάκι διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου και στη συνέχεια με μέριμνα του Λιμεναρχείου πήγε με ιδιωτικό σκάφος στο Νοσοκομείο Βόλου.

Το απίστευτο περιστατικό φέρνει στο προσκήνιο την επικίνδυνη συνήθεια που υπάρχει και στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Πολλοί από συνήθεια ή περιέργεια προσεγγίζουν κυρίως περιφερειακά αεροδρόμια και επιχειρούν να παρατηρήσουν τις απογειώσεις αεροσκαφών πίσω από τους αεροδιαδρόμους. Ωστόσο, δεν υπολογίζουν ότι τα καυσαέρια των αεριοωθούμενων κινητήρων είναι εξαιρετικά ισχυρά και μπορούν, όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση στη Σκιάθο, να προκαλέσουν τραυματισμούς, ακόμα και θανάτους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ