Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Αυτοί σκότωσαν τον άτυχο Νικόλα

❱❱ Ιδού οι Πακιστανοί και ο Ιρανός που «έφαγαν» τον φοιτητή για 60 ευρώ και ένα κινητόΤο ποσό των 60 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο ήταν το κίνητρο των τριών αδίστακτων ληστών, δύο Πακιστανών κι ενός Ιρακινού, οι οποίοι έστησαν ενέδρα θανάτου στον άτυχο φοιτητή Νικόλα Μουστάκα και οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό του το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου στον λόφο του Φιλοπάππου.

Συμπληρώνοντας τα αιματοβαμμένα κομμάτια στο παζλ της δολοφονίας του 25χρονου φοιτητή, που είχε επιστρέψει για διακοπές στη χώρα μας, οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής έφτασαν στα ίχνη των τριών σεσημασμένων ληστών, ηλικίας 17, 25 και 28 ετών. Μάλιστα ο ένας Πακιστανός είχε ζητήσει πολιτικό άσυλο στη χώρα μας, ενώ ο 17χρονος είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους!

Οπως αποκαλύφθηκε, τη μοιραία νύχτα γύρω στις 22.50 οι δύο Πακιστανοί πλησίασαν τον άτυχο Νικόλα και την 23χρονη φίλη του από την Πορτογαλία ζητώντας του τσιγάρα. Οταν εκείνος τους απάντησε ότι δεν είχε αποχώρησαν, έχοντας όμως κατοπτεύσει τον χώρο! Λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψαν έχοντας μαζί τους και τον 17χρονο Ιρακινό και με την απειλή μαχαιριού ζήτησαν από ζευγάρι χρήματα και τα κινητά τους.

Ο συνεργός

«Δεν έχω τίποτα μαζί μου» φέρεται ότι τους απάντησε ο άτυχος 25χρονος και στη συνέχεια ο ένας από τους δράστες άρπαξε από την τσάντα της 23χρονης 60 ευρώ, το διαβατήριό της, κάρτες ελληνικών και πορτογαλικών τραπεζών καθώς και το κινητό της. Οσο ο συνεργός τους έψαχνε την τσάντα, οι άλλοι δύο κακοποιοί συνέχιζαν να απειλούν με μαχαίρι τον 25χρονο ζητώντας επίμονα να τους δώσει χρήματα. «Υπό την απειλή αυτή και προφανώς συνεπεία αυτής, βρέθηκε στον γκρεμό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Πάντως τεκμήριο-κλειδί, που φέρεται ότι μαρτυρεί συμπλοκή μεταξύ θύματος και δραστών, είναι και τα κομμάτια της αλυσίδας που φορούσε στον λαιμό ο αδικοχαμένος Νικόλας και βρέθηκαν στο σημείο της ληστείας αλλά και στο σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Αμέσως μετά τη θανάσιμη πτώση οι δράστες εξαφανίστηκαν παίρνοντας μαζί τη λεία τους, ενώ η 23χρονη σε κατάσταση σοκ κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές.

Τις επόμενες ημέρες, αντιλαμβανόμενοι ότι ο κλοιός γύρω τους άρχιζε να σφίγγει, οι σεσημασμένοι δράστες, οι οποίοι παρά το νεαρό της ηλικίας τους έχουν ήδη κατηγορηθεί για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της ληστείας, παράβασης του νόμου περί όπλων, για παράνομη είσοδο στη χώρα και κλοπή, άρχισαν να οργανώνουν τη διαφυγή τους στα Σκόπια. Αλλά δεν πρόλαβαν.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ύστερα από επισταμένες έρευνες, ομάδα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής κατόρθωσε, σε συνεργασία με το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας Κιλκίς, να εντοπίσει τους δύο Πακιστανούς στην περιοχή της Ειδομένης, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας συνελήφθη και ο 17χρονος Ιρακινός στο κέντρο της Αθήνας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον των αστυνομικών οι συλληφθέντες υποστήριξαν ότι δεν έσπρωξαν τον άτυχο φοιτητή και ότι εκείνος παραπάτησε κι έπεσε στο κενό. Πλέον τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...