Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

«Θαύμα» στον Κορινθιακό! Eξαφανίστηκαν οι τσούχτρες

❱❱ Επιχειρηματίας στην Κορινθία αποκάλυψε την παρέμβαση από τον μητροπολίτη Μεγαλουπόλεως και Γόρτυνος κ. ΙερεμίαΤη δική τους εξήγηση δίνουν οι κάτοικοι στο Δερβένιuntitled 2 Κορινθίας για το ότι δεν έχουν εμφανιστεί τσούχτρες στην παραλία τους από τις αρχές του φετινού καλοκαιριού, κάνοντας λόγο για… θεϊκή παρέμβαση! 

Πλημμυρισμένος από συγκίνηση και θρησκευτικό δέος, γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής αποκάλυψε ότι οι μέδουσες, που είχαν «κατακλύσει» τον Κορινθιακό τα προηγούμενα χρόνια, δεν εμφανίστηκαν φέτος στο Δερβένι επειδή στην αρχή της σεζόν… ευλόγησαν τα νερά! Οπως είπε ειδικότερα ο Ηλίας Ροδόπουλος, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, τα δύο προηγούμενα χρόνια οι τσούχτρες έκαναν «επέλαση» στην περιοχή. Ομως, τον Ιούνιο συνέβη ένα θαυμαστό γεγονός, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει άρδην η κατάσταση:

«Ενα μεσημέρι, ο καλός Θεός έστειλε τον μητροπολίτη Μεγαλουπόλεως και Γόρτυνος κ. Ιερεμία. Περνώντας, σταμάτησε να πάρει το μεσημεριανό του και, πριν ξεκινήσει το φαγητό του, του λέω: “Σεβασμιότατε, σας παρακαλώ, ευλογήστε αυτή τη μάστιγα, αυτόν τον πειρασμό, ώστε να μπορέσει ο κόσμος να κάνει το μπάνιο του, να χαρεί αυτό το αγίασμα» ανέφερε ο επιχειρηματίας Ηλίας Ροδόπουλος και πρόσθεσε:

«Το άκουσε με πολλή προσοχή. Σηκώνεται, ευλογεί τις τσούχτρες με το χεράκι του, κάνοντας το σημείο του Σταυρού, και συνέχισε το φαγητό του. Το απόγευμα μιλήσαμε και με το Αγιο Ορος. Είπα αυτό που συνέβη και μου πρότειναν να ρίξουμε κι έναν Σταυρό στην θάλασσα, με την ευλογία του Αγίου Ορους – κι αυτό κάναμε»! Οπως είπε ο κ. Ροδόπουλος, μαζί με άλλους κατοίκους της περιοχής έριξε στη θάλασσα έναν μεγάλο, μαρμάρινο σταυρό, και συνέχισαν κανονικά τις ζωές τους. Ομως, δύο ημέρες αργότερα δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν, φτάνοντας στην παραλία, διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχε μέδουσα ούτε για δείγμα στη θάλασσα:

«Με έκπληξη και βαθύτατη συγκίνηση θα σας πω ότι οι τσoύχτρες εξαφανίστηκαν. Δύο ημέρες μετά την ευλογία δεν τις βλέπαμε» κατέληξε, εμφανώς συγκινημένος, ο επιχειρηματίας! Την άποψή του φαίνεται ότι συμμερίζονται και άλλοι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι μιλούν για θαύμα, ελλείψει επιστημονικής εξήγησης, όπως λένε χαρακτηριστικά.
Το πρόβλημα με τις τσούχτρες είναι και φέτος έντονο σε αρκετές περιοχές της Κορινθίας, όπου αρκετοί επιχειρηματίες του τουρισμού θωράκισαν τις ακτές με ειδικά πλέγματα για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να προσελκύσουν κόσμο.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...