Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την...

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος χειροθέτησε τον ευεργέτη Νικόλαο Πατέρα σε Αρχοντα...

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος τελέστηκε σήμερα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού...

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

«Φάμπρικα» ληστειών

❱❱ Σε τουλάχιστον δέκα επιθέσεις εμπλέκονται οι τρεις αλλοδαποί που έστησαν ενέδρα θανάτου στον άτυχο φοιτητή στου ΦιλοπάππουΚαταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την εγκληματική δράση των τριών αδίστακτων αλλοδαπών, οι οποίοι το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου έστησαν ενέδρα θανάτου στον άτυχο φοιτητή Νικόλα Μουστάκα στον Λόφο του Φιλοπάππου!

Λίγες ώρες πριν οι κατηγορούμενοι περάσουν το κατώφλι του ανακριτή για να απολογηθούν, οι εξονυχιστικές έρευνες των αστυνομικών Αρχών αποκαλύπτουν ότι οι σεσημασμένοι νεαροί είχαν στήσει «φάμπρικα» ληστειών, έχοντας διαπράξει τουλάχιστον 10 επιθέσεις στην περιοχή με θύματα τουρίστες και ανυποψίαστους πολίτες!

Πέντε ημέρες πριν από το φρικτό έγκλημα με θύμα τον 25χρονο φοιτητή ακριβώς στο ίδιο σημείο, οι δύο Πακιστανοί, ηλικίας 17 και 28 ετών, και ο 25χρονος Ιρακινός είχαν επιτεθεί σε Γερμανίδες τουρίστριες, προκειμένου να τους αφαιρέσουν την τσάντα που κρατούσαν! Λίγες ημέρες νωρίτερα με τον ίδιο τρόπο είχαν απειλήσει δύο Αμερικανίδες τουρίστριες, για να τους αποσπάσουν χρήματα και κινητά τηλέφωνα, και όταν εκείνες αντιστάθηκαν, τις τραυμάτισαν στα χέρια με σπασμένα μπουκάλια μπίρας!

Ακριβώς όπως απείλησαν, οδηγώντας στον θάνατο τον αδικοχαμένο Νικόλα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Αμερικανίδες φέρεται ότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ταυτοποίηση των δραστών, καθώς τους αναγνώρισαν χωρίς επιφύλαξη σε φωτογραφίες που τους απέστειλαν οι αστυνομικοί μέσω viber, καθώς οι δύο τουρίστριες είχαν ήδη αναχωρήσει για τη Σαντορίνη.

Την ίδια ώρα σοκαριστικές είναι οι περιγραφές της 23χρονης φίλης του Νικόλα από την Πορτογαλία για τη μοιραία βραδιά. «Οπως καθόμασταν στα βράχια, πρώτα έπιασαν τον Νίκο, ο οποίος ήταν πιο κοντά τους. Θυμάμαι ότι πρώτα άκουσα ένα γυάλινο μπουκάλι να σπάει και, όπως γύρισα να κοιτάξω πίσω μου, είδα τον “ψηλό” να πιάνει τον Νίκο από την μπλούζα του, ενώ αυτός που είχε το μουστάκι, ο “μεσαίος” όπως τον λέω εγώ, κρατούσε ένα μικρό μαχαίρι στο ένα του χέρι και με το άλλο χέρι έπιανε και αυτός τον Νίκο από την μπλούζα» φέρεται ότι αναφέρει στην κατάθεσή της η 23χρονη. 

Οπως εξηγεί η μάρτυρας, ο άτυχος 25χρονος προσπαθούσε να αποφύγει το μαχαίρι έχοντας τον γκρεμό στην πλάτη του. Η ίδια έστρεψε το βλέμμα στον τρίτο της ομάδας που έψαχνε στην τσάντα της και τότε είδε τον Νικόλα να πέφτει στον γκρεμό και τους δράστες να το βάζουν στα πόδια.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...