Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Γαμομπελάδες στην Πάτρα!

❱❱ Το «ντου» της πρώην συζύγου, που έβριζε γαμπρό, νύφη και καλεσμένους, λίγο έλειψε να τινάξει στον αέρα το μυστήριοΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Η «έφοδος» της πρώην συζύγου του γαμπρού την ώρα του ιερού μυστηρίου και τα «γαλλικά» με τα οποία άρχισε να… στολίζει το ζευγάρι λίγο έλειψε να τινάξουν στον αέρα τον γάμο, καθώς διεκόπη η τελετή και χρειάστηκε να επέμβει η Αστυνομία για να αρχίσει πάλι!

Ο επεισοδιακός γάμος, που σίγουρα θα τον θυμούνται όλοι εξαιτίας του συγκεκριμένου περιστατικού, έγινε σε εκκλησία του Δήμου Μεσσάτιδος στην Πάτρα και έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των κατοίκων της περιοχής!

Σύμφωνα με το patrastimes.gr το ασυνήθιστο περιστατικό, που άφησε άφωνους τόσο το ζευγάρι όσο και τους εκατοντάδες καλεσμένους, συνέβη το βράδυ της Κυριακής. Εκείνη την ώρα στο προαύλιο της εκκλησίας ήταν σε εξέλιξη το ιερό μυστήριο του γάμου, όταν «εισέβαλε» ξαφνικά -ακάλεστη βεβαίως- η πρώην σύζυγος του γαμπρού.

Οι σκηνές που ακολούθησαν δεν έχουν προηγούμενο, καθώς η μαινόμενη γυναίκα άρχισε να βρίζει σε κατάσταση αμόκ τον έκπληκτο άνδρα αλλά και τη νύφη, η οποία έμεινε στήλη άλατος, παρακολουθώντας άφωνη όσα εξελίσσονταν μπροστά στα μάτια της! Μάλιστα, από το… στόμα της πρώην δεν γλίτωσαν ούτε οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού, που σίγουρα δεν περίμεναν, φτάνοντας στην εκκλησία, ότι το μυστήριο θα έπαιρνε τέτοια τροπή.

Οπως ήταν φυσικό, μπροστά στο ξέσπασμα της πρώην συζύγου το χαμόγελο στα χείλη των μελλονύμφων πάγωσε, ενώ άναυδοι οι καλεσμένοι προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς συνέβαινε.

Εκτός εαυτού

Επειτα από το αρχικό σάστισμα, οι ψυχραιμότεροι επιχείρησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να απομακρύνουν την έξαλλη γυναίκα από την εκκλησία. Ομως εκείνη ήταν εκτός εαυτού και συνέχιζε να «στολίζει» με χυδαίες εκφράσεις τον πρώην σύζυγό της και την αντίζηλό της. Τη λύση έδωσε τελικά η Αστυνομία, η οποία έφτασε λίγη ώρα αργότερα στον ναό και αποκατέστησε την τάξη.

Υστερα από αρκετά λεπτά διακοπής και αφού είχε επανέλθει η ηρεμία, το ζευγάρι κατόρθωσε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ωστόσο, ακόμη και μετά το τέλος του μυστηρίου όλοι ήταν μουδιασμένοι και περισσότερο από όλους ο γαμπρός και η νύφη, οι οποίοι είδαν την ομορφότερη μέρα της ζωής τους να καταστρέφεται από τη μια στιγμή στην άλλη!

Οσο για τη θερμόαιμη πρώην, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι την οδήγησε στο να κάνει άνω κάτω τον γάμο, αν και το πιθανότερο είναι ότι την έσπρωξε σε αυτήν την πράξη η ζήλια ή η επιθυμία της να εκδικηθεί τον πρώην άντρα της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...