Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η χαρά 18χρονης «βάφτηκε» με αίμα

❱❱ H πανέμορφη Μαρία Κλινάκη σκοτώθηκε σε τροχαίο έπειτα από γλέντι για την εισαγωγή της στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής του Πολυτεχνείου στα ΧανιάΑπό την
Εύα Παπαδάτου

Η χαρά και τα γέλια για την επιτυχία του όμορφου κοριτσιού με τα γαλανά μάτια στις πανελλήνιες εξελίχθηκαν σε θρήνο, βυθίζοντας ολόκληρη την Κρήτη στο πένθος!

Το φωτεινό χαμόγελο της 18χρονης Μαρίας Κλινάκη έσβησε ξαφνικά στην άσφαλτο της περιοχής Μεσαμπελιών, λίγο έξω από το Ηράκλειο, όταν επέστρεφε από γλέντι για την εισαγωγή της στο Πολυτεχνείο.

Φαίνεται πως ο Χάρος ζήλεψε τη θάλασσα των ματιών της και αποφάσισε να την πάρει για πάντα μαζί του με τον πιο ύπουλο τρόπο, τη στιγμή που το γάργαρο γέλιο της αντηχούσε μέσα στην καλοκαιρινή νύχτα. Και την έκλεψε, κλέβοντας μαζί τη χαρά και την περηφάνια των γονιών της, κερνώντας τους ισόβιο πόνο.

Το δυστύχημα που έχει συγκλονίσει την Κρήτη έγινε ξημερώματα της Τρίτης. Λίγες ώρες νωρίτερα η άτυχη κοπέλα είχε βγει με τον συνομήλικο φίλο της Γρηγόρη για να γιορτάσουν την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις (μετά την ανακοίνωση των βάσεων), όπως χιλιάδες άλλοι συνομήλικοί τους στη χώρα.

Η Μαρία, απόφοιτη του 8ου Λυκείου Ηρακλείου, πέτυχε την εισαγωγή της στο Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου στα Χανιά και ο φίλος της, απόφοιτος του 11ου Λυκείου Ηρακλείου, στη Σχολή Πολιτικής Επιστήμης στο Ρέθυμνο.

Γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα της Τρίτης, όμως, ο θάνατος είχε στήσει καρτέρι. Ενώ επέστρεφαν από τη διασκέδαση με τη μοτοσικλέτα του νεαρού, κάτω από άγνωστες συνθήκες ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ στις Μεσαμπελιές.

Βαριά τραυματισμένος ο οδηγός

Η κοπέλα εκτοξεύτηκε πολλά μέτρα μακριά, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο, ενώ ο 18χρονος παρελήφθη από τους διασώστες του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του χρησιμοποιήθηκε το ασθενοφόρο Αμεσης Επέμβασης με τη συνοδεία γιατρού, με τον νεαρό να μεταφέρεται διασωληνωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σε ανακοίνωσή του το 8ο ΓΕΛ Ηρακλείου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της 18χρονης και το βαρύ πένθος για τον χαμό της, ενώ η κηδεία της έγινε χθες το απόγευμα στο Μεσοχωριό του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Προσευχή

Απαρηγόρητοι συγγενείς, φίλοι και καθηγητές, αλλά και κόσμος που δεν ήξερε προσωπικά την κοπέλα τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη της και να πουν μια προσευχή για την ψυχούλα της. 

Με την ευχή η 18χρονη που δεν πρόλαβε να ανοίξει τα φτερά της ούτε να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα να είναι το τελευταίο θύμα. Δυστυχώς, η Μαρία Κλινάκη αποτελεί το 32ο θύμα από τροχαία στην Κρήτη από τις αρχές του χρόνου.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...