Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Οι πρώτοι των πρώτων

❱❱ Τι λένε οι αριστούχοι μαθητές που έσπασαν τα κοντέρ στις φετινές πανελλαδικές εξετάσειςΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται, αφού πέτυχαν πολύ υψηλές βαθμολογίες, και πλέον κάνουν σχέδια για τη φοίτησή τους στις ανώτατες σχολές των ονείρων τους! Ο λόγος για τους «πρώτους των πρώτων» των φετινών πανελληνίων, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν… σκόνη τα μόρια εισαγωγής στα πιο περιζήτητα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Πρώτος έκοψε το νήμα στον Μαραθώνιο των πανελλαδικών εξετάσεων ο Ροδίτης μαθητής Σωτήρης Σοκορέλος, ο οποίος έγραψε σχεδόν άριστα σε όλα τα μαθήματα συγκεντρώνοντας 19.641 μόρια. Η επιτυχία του αυτή του εξασφάλισε την πρώτη θέση στην Ιατρική Σχολή Αθηνών καθώς και τον αμέριστο θαυμασμό της οικογένειάς του, η οποία του μετέδωσε το «μικρόβιο» της Ιατρικής (ο πατέρας του νεαρού επιτυχόντος είναι διευθυντής της ορθοπεδικής κλινικής της Ρόδου)! Η μαθήτρια του 1ου ΓΕΛ Κοζάνης Διαμάντω Μυλοπούλου έσπασε τα… κοντέρ στις φετινές πανελλαδικές, με αποτέλεσμα να είναι η πρώτη σε βαθμολογία στη δυτική Μακεδονία και να βάζει πλώρη για την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

«Ο δύσκολος αγώνας μου δικαιώθηκε. Παρά τις αντιξοότητες, πέτυχα τον στόχο μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό» τονίζει η φοιτήτρια -πλέον- Διαμάντω Μυλοπούλου, ενώ η μελλοντική της… συνάδελφος Στεφανία Χονδρού από το Ηράκλειο Κρήτης (πέρασε έβδομη στην Ιατρική Αθηνών με 19.538 μόρια) λέει: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη. Οι κόποι μου και η σκληρή προσπάθεια που κατέβαλα δικαιώθηκαν»! Δύο ακόμα… κοπέλια, ο Αλέξανδρος Κουριδάκης και η Δέσποινα Τσελέντη, κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερα από 19.000 μόρια, βγάζοντας «εισιτήριο» για τις σχολές των ονείρων τους. Με 19.277 μόρια ο Αλέξανδρος ετοιμάζει βαλίτσες για την Αθήνα, καθώς εισήχθη όγδοος στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ενώ η Δέσποινα περνά στο τμήμα Βιοϊατρικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με 19.010 μόρια. Η Ειρήνη Μακράκη από το Ηράκλειο δεν θα χρειαστεί, αντιθέτως, να… ξενιτευτεί για χάρη των σπουδών, καθώς περνά πρώτη στην Ιατρική του νομού της με 19.260 μόρια.

Με λίγο πιο κάτω από 19.000 μόρια ο Δημήτρης Ζαμπουλάκης και ο Κώστας Πιτσικάκης θα είναι συμφοιτητές στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης. Στον αντίποδα, υπήρξε μαθητής που κατόρθωσε να περάσει σε σχολή με μόλις 3.072 μόρια και θα φοιτά στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων – Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων στη Λευκάδα.

Ο «SUPER ΠΑΠΠΟΥΣ» ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ! 

Αν η επιτυχία της 38χρονης Αλεξάνδρας Τζάτσου, από την Κοζάνη (που εισάγεται δεύτερη στην Ιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης έχοντας συγκεντρώσει 19.150 μόρια), προξένησε έκπληξη σε κάποιους, τότε πιθανότατα δεν γνώριζαν για τον 84χρονο Δημήτρη Μουδατσάκη, ο οποίος πέρασε πρώτος στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο!

Ο κύριος Δημήτρης, που κάνει πράξη το «γηράσκω αεί διδασκόμενος», έφυγε από το χωριό του, το Σκοτεινό, και πήγε στο Ηράκλειο σε ηλικία 10 ετών. Τελείωσε το δημοτικό και έμαθε την τέχνη του βιβλιοδέτη δίπλα στον θείο του. Ωστόσο, το άσβεστο όνειρό του για σπουδές τον έκανε να πάρει την απόφαση να απευθυνθεί στο σχολείο δεύτερης ευκαιρίας. Τα χρόνια που ακολούθησαν πήρε τα απολυτήρια γυμνασίου και λυκείου, έδωσε εξετάσεις και από τον άλλο μήνα, σε ηλικία 84 ετών, θα βρίσκεται στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου της επιλογής του!

upl5b845f32f3392

«Κάθε Σάββατο, όταν πληρώναμε το προσωπικό, εγώ πήγαινα κι αγόραζα ένα βιβλίο, το οποίο το διάβαζα κατευθείαν» θυμάται ο φιλομαθής κύριος Δημήτρης.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...