Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

«Μέθυσαν» τους Γάλλους με βιολογικό γάλα

Η συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ ετοιμάζει εξαγωγές στην Ευρώπη αλλά και σε Αμερική και Κατάρ.

Βιολογικό βολιώτικο γιαούρτι θα γεύονται σε λίγους μήνες Αμερικανοί και οι πολίτες του Κατάρ, ενώ κατσικίσιο γάλα από τα βουνά του Πηλίου θα έχουν στο ψυγείο τους οι Γάλλοι! Σε ξέφρενο «πάρτι» πωλήσεων αλλά και επενδύσεων, προσφέροντας μάλιστα νέες θέσεις εργασίας, επιδίδεται εν μέσω οικονομικής κρίσης η συνεταιριστική γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ, η οποία τώρα βάζει πλώρη για νέες αγορές.

Οπως ανέφερε στην «Espresso» ο πρόεδρος της γαλακτοβιομηχανίας Νικήτας Πρίντζος, ένας συνεταιριστής με ιδιαίτερη βαρύτητα στο ελληνικό συνεταιριστικό κίνημα, «η ΕΒΟΛ είναι μια υγιής οργάνωση, η οποία επενδύει το 80% των εσόδων της σε νέα οράματα. Και χωρίς να δανείζεται!» τόνισε και πρόσθεσε: «Οι πωλήσεις μας για τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν αυξηθεί τουλάχιστον15% σε σχέση με πέρυσι».

Οπως αποκάλυψε ο ίδιος, «αυτή την περίοδο έχουμε επενδύσει 6.500.000 ευρώ για την κατασκευή και λειτουργία μιας νέας μονάδας παστερίωσης και εμφιάλωσης γάλακτος, που θα δώσει τη δυνατότητα να παράγουμε 100 τόνους το 8ωρο. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις 2.500 τ.μ. είναι σχεδόν έτοιμες, ενώ τον Νοέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει η επίσημη λειτουργία της μονάδας, ανοίγοντας 35 νέες θέσεις εργασίας».

Σύμφωνα με τον κ. Πρίντζο, από τις αρχές της καινούργιας χρονιάς η εταιρία θα ανοιχτεί στις αγορές του εξωτερικού: «Ηδη έχουμε έλθει σε συμφωνία με Γάλλους, οι οποίοι μας ζητούν 30 τόνους γάλακτος ημερησίως. Να φτάνουν δηλαδή καθημερινά στη Λυών 30 τόνοι βιολογικού κατσικίσιου γάλακτος. Πριν από λίγο καιρό μάς επισκέφθηκαν στις εγκαταστάσεις μας και έμειναν μαγεμένοι από το γάλα από τα ορεινά χωριά του Πηλίου. Τα κατσίκια της φυλής Σκοπέλου, άλλωστε, είναι ελευθέρας βοσκής και δίνουν εξαιρετικό γάλα».

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...







Μποζουκια Αθηνα