Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τη βίαζαν και τραβούσαν βίντεο!

❱❱ Δύο νεαροί Αλβανοί συνελήφθησαν στο Ρέθυμνο έπειτα από καταγγελία 23χρονης Φινλανδής τουρίστριας ότι την κακοποίησανΑνατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση βιασμού μιας κοπέλας από τη Φινλανδία, η οποία παραθέριζε στο Ρέθυμνο. 

Ολα έγιναν το πρωί της Κυριακής, όταν το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ενημερώθηκε από την Αστυνομία ότι στο νοσοκομείο της πόλης νοσηλεύεται μία 23χρονη τουρίστρια, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στον λιμενοβραχίονα του εμπορικού λιμανιού της πόλης από δύο αλλοδαπούς.

Στελέχη του Λιμεναρχείου την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο και αμέσως άρχισαν έρευνες για τον εντοπισμό των δύο ανδρών. Υστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και του υλικού από κάμερες ασφαλείας, εντόπισαν γρήγορα τα ίχνη ενός 20χρονου Αλβανού που φέρεται ότι βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τηλέφωνο τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε η τουρίστρια.

Οι λιμενικές Αρχές στάθηκαν τυχερές, καθώς ο 20χρονος είχε το θράσος να επικοινωνήσει μαζί της στα social media! Η κοπέλα έκλεισε ραντεβού μαζί του -όπως της είπαν οι Αρχές να κάνει- και πήγε στη συνάντηση, με τους λιμενικούς να έχουν ακροβολιστεί έτοιμοι να δράσουν. Οταν πλησίασε την 23χρονη αρκετά, όρμησαν και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ λίγη ώρα μετά έφτασαν και στον δεύτερο νεαρό, ίδιας εθνικότητας με τον συνεργό του.

Οι δύο άντρες, που ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν σε λιγότερο από 24 ώρες (όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης), οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης και κατόπιν οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή, που τους παρέπεμψε ο εισαγγελέας. Μετά τις απολογίες τους, όπου ισχυρίστηκαν ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της τουρίστριας και δεν υπήρξε βιασμός, αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...