Τρίδυμο επιτυχίας!

❱❱ Το πανεπιστήμιο χωρίζει τις αδελφές-φαινόμενο από τη Λαμία, καθώς οι δύο πέρασαν στην Κέρκυρα και η άλλη φεύγει για ΛήμνοΤριπλό… τζακ ποτ πέτυχαν στις πανελλαδικές τρεις αδελφές από τη Λαμία! Οι τρίδυμες Ελπίδα – Νίκη, Κωνσταντίνα και Σήλια Ηλιοπούλου με σκληρή προσπάθεια και προσήλωση στον στόχο τους θα ακολουθήσουν πλέον τον δρόμο της φοιτητικής ζωής. 

Και οι τρεις αδελφές κατόρθωσαν να εισαχθούν σε σχολές της επιλογής τους, όμως για πρώτη φορά έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας οι δρόμοι τους θα χωρίσουν!

Κι αυτό γιατί η Ελπίδα – Νίκη πέρασε στο Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων στη Λήμνο, ενώ οι δύο αδελφές της θα βρεθούν στην Κέρκυρα – η Κωνσταντίνα στο Τμήμα Πληροφορικής και η Σήλια στο Τμήμα Μετάφρασης.

«Θα παλέψουμε»

Οπως παραδέχονται οι επιτυχούσες αδελφές, «θα είναι δύσκολο να χωριστούν», όμως θα προσπαθήσουν να το αντιμετωπίσουν με ψυχραιμία!

«Είναι περίεργο που θα φύγω και θα είμαι μόνη μου, μακριά από τα κορίτσια» ομολογεί η 18χρονη Ελπίδα, αλλά, όπως υποστηρίζει, «όλα είναι θέμα συνήθειας». «Είμαστε αποφασισμένες να παλέψουμε με κάθε δυσκολία που θα βρεθεί στον δρόμο μας και ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε. Μακάρι να καταφέρουμε μετά τις σπουδές μας να σταδιοδρομήσουμε αξιοπρεπώς στη χώρα μας και να μην αναγκαστούμε να φύγουμε και εμείς στο εξωτερικό, όπως τόσα παιδιά» προσθέτουν οι τρίδυμες, ενώ αναφερόμενες στην προετοιμασία για τις πανελλαδικές εξετάσεις παραδέχονται ότι είχαν αρκετό άγχος, αλλά «οι κόποι τους ανταμείφθηκαν»!

Οσο για την αγωνία που είχαν οι γονείς τους, λένε χαριτολογώντας πως ήταν… τριπλή, ενώ περιγράφοντας τις στιγμές στο σπίτι εξηγούν πως «υπήρχε ένταση, αλλά και αλληλοβοήθεια».

Τη στιγμή που έμαθαν ότι πέρασαν στις σχολές που ήθελαν «τρελάθηκαν από τη χαρά τους», όπως λένε, και προσθέτουν ότι «ανυπομονούν για το μέλλον που ανοίγεται μπροστά τους».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ