Κατά μάνα κατά κόρη! Οικογενειακός θρίαμβος στον Βόλο

❱❱ Διπλός θρίαμβος για μητέρα και κόρη από τον Βόλο, οι οποίες κάθισαν μαζί στο θρανίο των πανελλαδικών και κατάφεραν και οι δύο να περάσουν στις σχολές της προτίμησής τους!Η Μαρία Μαστρογιάννη και η κόρη της Δέσποινα Παρασκευή Σταθοπούλου ανήκουν στις επιτυχούσες των εξετάσεων, καθώς κατάφεραν να εισαχθούν η πρώτη στο Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Βόλου και η δεύτερη στο τμήμα Ψυχολογίας στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα την ημέρα των εξετάσεων βρέθηκαν στην ίδια αίθουσα και κάθονταν στα διπλανά θρανία!Δηλώνοντας υπερήφανες η μία για την άλλη, εξηγούν πώς μοιράστηκαν κοινές αγωνίες αλλά δικαιώθηκαν.

«Ηταν μια μοναδική εμπειρία. Διαβάζαμε μαζί, μαζί γνωρίσαμε τα όριά μας, μαζί κάναμε θυσίες και δίναμε κουράγιο η μία στην άλλη» τονίζει η Μαρία Μαστρογιάννη, η οποία γιόρτασε τα 50ά γενέθλιά της στις 10 Ιουνίου, ενώ διάβαζε για να δώσει εξετάσεις την επομένη στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών. «Για μένα προσωπικά ήταν ένα όνειρο, πες ένα απωθημένο» εξηγεί η 50χρονη φοιτήτρια, που για προσωπικούς λόγους δεν είχε δώσει πανελλαδικές, όταν τελείωσε το σχολείο.

«Τώρα ήρθε για μένα το πλήρωμα του χρόνου να ανοίξω έναν νέο κύκλο, αυτόν της πραγματοποίησης ονείρων» συνεχίζει η Μαρία Μαστρογιάννη, η οποία θα συνδυάσει την εργασία της με τις σπουδές στο πανεπιστήμιο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Λαός και… εσπρεσάκι στο cafe των επώνυμων

Πολιτικές ίντριγκες, επιχειρηματικά deals, καβγάδες, κους κους και παρέλαση μοντέλων το...

Ο Πολύζος ήταν φύλακας άγγελος για την Ντενίση που χθες αποχαιρέτησε τη μητέρα της!

Ο Σωτήρης Πολύζος, πρώην σύζυγος της Μιμής Ντενίση, στέκεται βράχος στο...

Κάγκελα αλουμινίου, με τζάμι για το μπαλκόνι σας – Ποιότητα και αντοχή!

Τα κάγκελα αλουμινίου αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια πρώτη προτεραιότητα των...

Ολοκληρώθηκε το ψηφιακό Μητρώο Επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης (Ε.Ι.Χ.) του Υπ. Υποδομών από τη minoanDesign

H εταιρία minoanDesign ανέπτυξε μια εξειδικευμένη εφαρμογή (Ψηφιακό Μητρώο) για το...