Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σκοτεινά μυστικά στο γιοτ του θανάτου για το 20χρονο μοντέλο

❱❱ Η αινιγματική ανάρτηση της καλλονής που βρέθηκε κρεμασμένη σε γιοτ στην Κεφαλλονιά! Βίντεο λίγων λεπτών «σκανάρουν» οι Αρχές Αλυτο παραμένει το μυστήριο του θανάτου του πανέμορφου Instagram model Σίνεντ Μακ Ναμάρα από την Αυστραλία, που βρέθηκε κρεμασμένο στην πρύμνη της θαλαμηγού όπου εργαζόταν ενώ ήταν αγκυροβολημένη στην Κεφαλλονιά!

Η άκρη του νήματος ενδεχομένως να βρεθεί μέσω ενός βίντεο διάρκειας λίγων λεπτών από τις κάμερες ασφαλείας του πολυτελούς σκάφους «Mayan Queen IV» του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Αλμπέρτο Μπαϊλέρες, του οποίου μέλος του πληρώματος αποτελούσε η 20χρονη.

Η ξανθιά καλλονή βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης να κρέμεται στο πίσω μέρος του γιοτ δίχως τις αισθήσεις της, με κάβους περασμένους στον λαιμό της. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη διάρκεια αεροδιακομιδής σε νοσοκομείο της Αθήνας. Αστυνομικές πηγές δήλωσαν στους «Sunday Times» ότι σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η κοπέλα αυτοκτόνησε. Ωστόσο, αναμένονται ανακοινώσεις από τις ελληνικές Αρχές μετά τη νεκροτομή σχετικά με τα αίτια του θανάτου της. Το μοντέλο από την Αυστραλία, που είχε 15.000 followers στο Instagram, εργαζόταν τους τελευταίους τέσσερις μήνες στο πολυτελές σκάφος των 92 μέτρων του 87χρονου Μεξικανού κροίσου.

Η μητέρα της Κάιλι και η αδερφή της Λόρεν πληροφορήθηκαν τον θάνατό της ενώ ταξίδευαν αεροπορικώς στην Ελλάδα για να τη συναντήσουν και να πάνε μαζί διακοπές! Μάλιστα, η άτυχη κοπέλα ανυπομονούσε να τις δει, αφού λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό της είχε γράψει σε ανάρτησή της στο facebook: «Χρόνια πολλά στην πιο φανταστική μεγάλη αδερφή που θα μπορούσα να έχω! Πέντε ημέρες μέχρι να σε δω. Ασυγκράτητος ο ενθουσιασμός!».

Ανάρτηση

Ομως εκείνο που έχει τραβήξει την προσοχή των αυστραλιανών μέσων ενημέρωσης είναι μία άλλη ανάρτησή της, αυτή τη φορά στο Instagram, η οποία συνοδευόταν από περίεργα emojicons (ένα ηφαίστειο, έναν ανεμοστρόβιλο και μια σύριγγα που στάζει αίμα): «Πάρτε με πίσω, εκεί όπου η μόνη μου έγνοια ήταν να μη σπάσω το κεφάλι μου» έγραφε. Εως χθες, πάντως, τα 23 μέλη του πληρώματος περνούσαν από ανάκριση, ενώ ο απόπλους του γιοτ έχει απαγορευτεί ώσπου να ολοκληρωθούν οι έρευνες από τις Αρχές.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...