Εικοσάλεπτο θρίλερ!

❱❱ Στο χειρουργείο αγοράκι δύο ετών που κατάπιε κέρμα και σκάλωσε στον οισοφάγο τουΩρες αγωνίας έζησαν οι γονείς ενός 2χρονου αγοριού στην Κρήτη, το οποίο -άγνωστο μέχρι στιγμής πώς- κατάπιε ένα κέρμα των 20 λεπτών, το οποίο σφήνωσε στον οισοφάγο του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Το καλό ήταν πως οι γονείς του μικρού παιδιο ύ αντιλήφθηκαν γρήγορα πως κάτι σοβαρό συνέβαινε και, χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο, το μετέφεραν στα επείγοντα περιστατικά του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου. Εκεί, αφού πρώτα οι γιατροί υπέβαλαν το παιδί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, αποφάσισαν πως έπρεπε να μπει αμέσως στο χειρουργείο.

Η επέμβαση

Στην ακτινογραφία, που τη δημοσίευσε το ekriti.gr, φαίνεται ξεκάθαρα το σημείο του οισοφάγου στο οποίο είχε κολλήσει το κέρμα, το οποίο έγινε η αιτία να ζήσει όλην αυτήν την ταλαιπωρία το μικρό παιδί. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα πήγαν καλά κατά τη διάρκεια της λεπτής χειρουργικής επέμβασης, καθώς η έμπειρη ομάδα των ωτορινολαρυγγολόγων που ανέλαβαν το περιστατικό κατάφερε με επιτυχία να αφαιρέσει το κέρμα κι έτσι το παιδί νοσηλεύεται πλέον στην κλινική σε καλή κατάσταση.

Ολες αυτές τις ώρες στο πλευρό του βρίσκονταν οι γονείς του, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί στον μικρό τους άγγελο. Οπως εξήγησαν, όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, χωρίς ωστόσο να αντιληφθούν εγκαίρως τι έκανε το μικρό και να προλάβουν το κακό.

Αυτό είναι το δεύτερο κατά σειρά περιστατικό που συμβαίνει στην Κρήτη, καθώς δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που έγινε γνωστό πως ένα μικρό κοριτσάκι είχε καταπιεί ένα μικρό μαρτυρικό από βάφτιση, με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί και εκείνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Πατέρας 19χρονης Μυρτώς: «Η σύζυγός μου είναι σε απελπιστικά άσχημη ψυχολογία, σαν φυτό»

Ο πατέρας της Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της μητέρας της.