Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Σοκ με το «Δαχτυλίδι της φωτιάς»

❱❱ 20χρονη κατήγγειλε τον βιασμό της από δύο πρώην συμμαθητές της, έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ, παίζοντας το επικίνδυνο παιχνίδιΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Οδυνηρές στιγμές βίωσε μια 20χρονη κοπέλα, που έμελλε να γίνει το πρώτο θύμα του επικίνδυνου παιχνιδιού «Ring of fire» («Δαχτυλίδι της φωτιάς») στην Ελλάδα, το οποίο κάνει θραύση μεταξύ των εφήβων στην Ευρώπη!

Χωρίς να υποψιάζεται τι την περίμενε, δέχθηκε να παίξει το «παιχνίδι», που παίζεται με τράπουλα και οι κανόνες του επιβάλλουν συνεχή κατανάλωση αλκοόλ στους χαμένους. Ομως, το οινόπνευμα έκαμψε τις αντιστάσεις της, με αποτέλεσμα να πέσει θύμα βιασμού από δύο πρώην συμμαθητές της στην Ηλιούπολη.

Στα γρανάζια του παιχνιδιού έμπλεξε η σοβαρή και όμορφη 20χρονη, όταν, όπως ισχυρίζεται, δέχθηκε να πάει σε ένα reunion με πρώην συμμαθητές της από το λύκειο, στο σπίτι ενός από αυτούς. Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία της, ξεκίνησαν να παίζουν το «Δαχτυλίδι της φωτιάς», τους κανόνες του οποίου είχαν διαβάσει στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο. Οσο περνούσε η ώρα, το αλκοόλ έρρεε άφθονο, με τους χαμένους να κάνουν τη μεγαλύτερη κατανάλωση ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες.

Κάποια στιγμή, η 20χρονη άρχισε να νιώθει αδιαθεσία και ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα για να ξαπλώσει ώσπου να συνέλθει. Ο νεαρός άρχισε να την παρενοχλεί, προσπαθώντας να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, αλλά η κοπέλα αρνήθηκε και αντιστάθηκε σθεναρά, αναγκάζοντάς τον να αποχωρήσει από το δωμάτιο. Στη συνέχεια, έπεσε στο κρεβάτι και πολύ γρήγορα αποκοιμήθηκε ζαλισμένη από το αλκοόλ.

Οταν ξύπνησε η 20χρονη, όμως, διαπίστωσε έντρομη ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μαζί με ακόμη έναν πρώην συμμαθητή τους ήταν ξαπλωμένοι δίπλα της και τη βίαζαν! Η άτυχη κοπέλα έβαλε τις φωνές και έφυγε έξαλλη από το σπίτι, καταφεύγοντας αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης, όπου κατήγγειλε τον βιασμό της.

Το πλήρωμα ενός περιπολικού κατέφθασε στο σπίτι του νεαρού και συνέλαβε τον ίδιο και τον φίλο του, βάσει της μήνυσης που είχε καταθέσει η κοπέλα, η οποία μάλιστα εξετάστηκε από ιατροδικαστή που επιβεβαίωσε τον βιασμό. Οι δύο 20χρονοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό και τους άφησε ελεύθερους με περιοριστικούς όρους ώσπου να εκδικαστεί η υπόθεση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...