Κάτοικοι του Ρεθύμνου στηρίζουν τον πυροσβέστη που έχασε γυναίκα και παιδί στο Μάτι

❱❱ Σε μία συγκινητική πράξη ανθρωπιάς προχώρησαν οι κάτοικοι της τοπικής κοινότητας Αγίας Γαλήνης στο Ρέθυμνο…… συγκεντρώνοντας χρήματα για την οικονομική ενίσχυση του ηρωικού πυροσβέστη, ο οποίος έχασε το μόλις έξι μηνών παιδί του και τη σύζυγό του την ώρα που ο ίδιος έδινε μάχη με την πύρινη λαίλαπα στο Μάτι! 

Την αποκάλυψη έκανε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου Νίκος Λαγουδάκης, ο οποίος ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση: «Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον κ. Μανόλη Φουντιδάκη και την τοπική κοινότητα Αγίας Γαλήνης για την πρωτοβουλία που πήραν να αποδώσουν σημαντικό χρηματικό ποσό, το οποίο συνέλεξαν από τοπική εκδήλωση για τους πυροπλήκτους».

Σύμφωνα με τον κ. Φουντιδάκη, το ποσό που συγκεντρώθηκε έχει αποδοθεί ήδη στον άτυχο πυροσβέστη ο οποίος χτυπήθηκε ανελέητα από τη μοίρα.

Οπως είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Δημήτρης Σταθόπουλος, όταν δόθηκε εντολή για επιφυλακή, ο συνάδελφός του Δ.Α. άφησε την οικογένειά του στο Μάτι και πήγε στην υπηρεσία του. Βλέποντας τη φωτιά να πλησιάζει, η σύζυγος του πυροσβέστη πήρε στα χέρια το έξι μηνών παιδί τους και έτρεξε πανικόβλητη προς τη θάλασσα.

Ομως, στη διαδρομή το άτυχο βρέφος ξεψύχησε από τις αναθυμιάσεις! Λίγες μέρες αργότερα έφυγε και η ίδια από τη ζωή στην Εντατική του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών