Ψάχνουν για το κίνητρο

❱❱ Στο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον του φαρμακοποιού αναζητούν τον killer του 57χρονουΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Ατομα από το φιλικό και το επαγγελματικό περιβάλλον του 57χρονου Βασίλη Φλώρου εξετάζουν οι αστυνομικοί σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν το κίνητρο για τη δολοφονία του, το πρωί του Σαββάτου έξω από το σπίτι του στο Νέο Ψυχικό, που παραμένει σκοτεινό.

Στο μικροσκόπιό τους έχει μπει η δικαστική διένεξη που είχε ο δολοφονημένος φαρμακοποιός με ένα πρόσωπο που έχει σχέση με τη νομική επιστήμη. Η οικονομική διαφορά που είχαν οι δυο τους λύθηκε στα δικαστήρια με την κατάσχεση του σπιτιού του αντιδίκου του 57χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής είναι πεπεισμένοι ότι ο φαρμακοποιός έγινε στόχος λόγω των προσωπικών και των οικονομικών διαφορών που είχε. Αυτό στο οποίο προσπαθούν να δώσουν απάντηση είναι ποιος μπορεί να γνώριζε ότι ο άτυχος άνδρας θα έφευγε από το σπίτι του το πρωί του Σαββάτου και του έστησε καρτέρι για να τον εκτελέσει εν ψυχρώ.

Και αυτό γιατί ήταν γνωστό στην περιοχή ότι τη συγκεκριμένη ημέρα το φαρμακείο του Βασίλη Φλώρου παρέμενε πάντα κλειστό. Επομένως, αν έφευγε ο ιδιοκτήτης του, δεν θα το έκανε την προκαθορισμένη χρονική στιγμή ούτε θα έκανε το ίδιο δρομολόγιο που ακολουθούσε καθημερινά.

Αριστα διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φλώρος έφυγε εκτάκτως από το σπίτι του με προορισμό τα ΚΤΕΛ του Κηφισού, για να στείλει ένα πακέτο στο παιδί του που σπουδάζει στην Πάτρα. Η αυτοψία που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον χώρο της δολοφονίας του άτυχου 57χρονου επιβεβαίωσε ότι δεν έκανε καμία κίνηση για να προφυλαχθεί από τον δολοφόνο του και ενισχύει την εκτίμηση ότι τον γνώριζε. Αυτό προκύπτει όχι μόνο από το γεγονός ότι άνοιξε προς στιγμήν το παράθυρο του οδηγού σαν να ήθελε να μιλήσει στον μετέπειτα φονιά του, αλλά και από το ότι, όταν είδε τον ένοπλο, δεν ανέπτυξε ταχύτητα για να αποφύγει τη θανάσιμη συνάντηση. Αντιθέτως, ακινητοποίησε τη Mercedes του.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ