Σπαρακτικό «αντίο» στο μοντέλο που βρέθηκε νεκρό στη θαλαμηγό

❱❱ Με τον τρόπο που και η ίδια θα ήθελε είπαν εκατοντάδες συγγενείς και φίλοι το τελευταίο «αντίο» στη Sinead McNamara, το 20χρονο μοντέλο από την Αυστραλία που τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκε απαγχονισμένο στη θαλαμηγό του Μεξικανού κροίσου Alberto Bailleres, στην Κεφαλλονιά. Η κηδεία της κοπέλας τελέστηκε το Σάββατο στο Port Macquarie’s Innes στην Αυστραλία, ενώ μετά την τελετή οι οικείοι της μετέβησαν στην αγαπημένη της παραλία βουτώντας στα νερά για να τιμήσουν τη μνήμη της. Η οικογένεια παρακάλεσε όσους γνώριζαν την «Μπούμπα» τους, όπως αποκαλούσαν την 20χρονη, «να τη θυμούνται για την περιπετειώδη ζωή της και όχι για τον θάνατό της».

Ο χαμός του άτυχου μοντέλου είχε προκαλέσει αναπάντητα ερωτήματα, καθώς η 20χρονη είχε βρεθεί κρεμασμένη στη θαλαμηγό όπου εργαζόταν, μόλις μία ημέρα πριν από την άδειά της κι ενώ περίμενε στην Κεφαλλονιά τη μητέρα και την αδελφή της, οι οποίες θα έρχονταν για να απολαύσουν μαζί της τις ελληνικές ομορφιές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.

Δύο χρόνια γάμου για ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών

Τη δεύτερη επέτειο γάμο του γιόρτασε ζευγάρι ηθοποιών