Οι Τούρκοι έστειλαν «πακέτο» στο Βελιγράδι τον «Εσκομπάρ των Βαλκανίων»

❱❱ «Πακέτο» στο Βελιγράδι -και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες- έστειλαν οι τουρκικές Αρχές τον «Εσκομπάρ των Βαλκανίων»……τον Σέρβο με το παρατσούκλι «Ιβάν», ο οποίος είχε εισαγάγει στη χώρα μας περίπου μισό τόνο κοκαΐνης και συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στην Αττάλεια, όπου απολάμβανε τις χλιδάτες διακοπές του παρέα με ένα μοντέλο, επίσης από τη Σερβία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αίτημα για τη σύλληψή του -και κατά συνέπεια για την έκδοσή του- είχε απευθύνει και η χώρα μας, ωστόσο οι τουρκικές Αρχές φαίνεται πως το αγνόησαν και αποφάσισαν να στείλουν τον Jovica Vukotic, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, στο Βελιγράδι. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Ιβάν» θα προτιμούσε να τον «στείλουν» στο Μαυροβούνιο, αφού από τη μία διαθέτει και αυτή την υπηκοότητα, ενώ από την άλλη θεωρείται βαρόνος της τοπικής μαφίας και ουσιαστικά ελέγχει τη χώρα.

Τον «Σέρβο Εσκομπάρ» αναζητούσαν οι περισσότερες αστυνομίες της Ευρώπης, καθώς φαίνεται πως δεν υπήρχε χώρα στην οποία να μην είχε εισαγάγει ποσότητες κοκαΐνης, απευθείας από το Περού. Το κουβάρι της υπόθεσης με τον βαρόνο της κοκαΐνης είχε αρχίσει να ξετυλίγεται τον Δεκέμβριο του 2017, όταν η Δίωξη Ναρκωτικών πραγματοποίησε εισβολή σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα και ανακάλυψε 135 κιλά κοκαΐνης τα οποία προορίζονταν για ηχηρά ονόματα της αθηναϊκής ελίτ. Τότε, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης είχε συλληφθεί το δεξί του χέρι, ένας νεαρός Σέρβος με το όνομα Μάρτιν, ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, είναι ανιψιός του Jovica Vukotic.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα «έσπασε» στη Βανδή παρέα με τον κούκλο γιο της

Η ίδια πόσταρε φωτογραφίες και έγραψε: «Μα τι βραδιά κι αυτή! Ξημερώσαμε! Πάντα τέτοιες χαρές εύχομαι σε όλο το κόσμο!

«Άννα, έτσι δεν κάνουν ούτε τα 15χρονα»

«Άδειασε» την Αννα Βίσση η Χριστίνα Πολίτη στο πλατό...

Πρωταγωνίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της λίγους μήνες μετά το διαζύγιό της

Αρχές του 2026 η ηθοποιός πήρε διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου και τρία παιδιά

Δημήτρης Στάμου: Θυμάστε τον παρουσιαστή ειδήσεων του ΑΝΤ1 – Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο Δημήτρης Στάμου υπήρξε παρουσιαστής δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 επί σειρά ετών αλλά εδώ και 15 χρόνια έχει αφήσει πίσω του την τηλεόραση.

Ο Μπισμπίκης junior έφυγε μόνος για το πρώτο του ταξίδι – Το συγκινητικό μήνυμα της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη

Η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη το πρωί της Πέμπτης συνόδευσε τον γιο της, Μιχάλη στο αεροδρόμιο για να φύγει ταξίδι με την ομάδα μπάσκετ που παίζει.

Η έξοδος του Τζώρτζογλου με δύο κυρίες στο Κολωνάκι μετά το εξώδικο της Σοφίας Μαριόλα

Δεν φαίνεται να επηρεάστηκε από το εξώδικο που έστειλε στα media η πρώην σύζυγός του. Αντίθετα, ο Στράτος Τζώρτζογλου έκανε μια λαμπερή έξοδο, με το πρόσωπό του να μαρτυρά πως βρίσκεται στα καλύτερά του.