Υπάλληλος ξενοδοχείου στην Κρήτη έπαιρνε μάτι με κάμερα πελάτισσες!

❱❱ Υπάλληλος ξενοδοχείου στην Κρήτη εγκατέστησε κάμερα σε λουτρό και αποθήκευε σε στικάκι το… υλικό! «Ο διάολος με έβαλε να το κάνω» είπεΤον… Στάθη Ψάλτη στην ταινία του «Και ο πρώτος ματάκιας» θέλησε να μιμηθεί ο υπάλληλος ενός ξενοδοχείου στη Σταλίδα του Ηρακλείου, που αντέγραψε τη δράση του κινηματογραφικού χαρακτήρα χρησιμοποιώντας και την τεχνολογία.

Και αν ο «Σίμος» στην ταινία κατάφερνε να θαυμάζει μέσα από κλειδαρότρυπες και παράθυρα τα κορμιά των γυναικών ενοίκων, ο Κρητικός μιμητής του είχε εγκαταστήσει ένα hi-tech σύστημα, με τη βοήθεια του οποίου έπαιρνε «μάτι» τις νεαρές τουρίστριες στις πιο ιδιωτικές τους στιγμές!

Ο 40χρονος, που εργαζόταν ως συντηρητής στο ξενοδοχείο, είχε εγκαταστήσει μέσα στο λουτρό ενός δωματίου κάμερα η οποία κατέγραφε εικόνα και ήχο σε usb στικάκι το οποίο είχε συνδέσει σε αυτήν. Ο απόλυτος πειρασμός για εκείνον ήταν τρεις νεαρές τουρίστριες από τη Γερμανία, ηλικίας 20 και 21 χρόνων, και το στικάκι όπου αποθήκευε το υλικό… πήρε φωτιά! Αλλωστε, μετά τη σύλληψή του δικαιολογήθηκε λέγοντας: «Ο διάολος με έβαλε να το κάνω»!

Οταν εκείνος έβρισκε ευκαιρία, έμπαινε στο δωμάτιο, έπαιρνε το στικάκι και απολάμβανε τις εικόνες με τις νεαρές Γερμανίδες που είχε καταγράψει η κάμερα. Αλλωστε, δεν θα μπορούσε να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τα πλάνα, λόγω της εργασίας του, κι έτσι η αποθήκευση του υλικού ήταν η ενδεδειγμένη λύση.

Το κακό όμως είναι ότι, αν και νεαρές, οι Γερμανίδες είχαν… αετίσιο μάτι και, την ώρα που έκαναν το μπάνιο τους την Κυριακή, κατάφεραν να εντοπίσουν την κάμερα που είχε τοποθετηθεί στο δάπεδο και κατέγραφε ό,τι έκαναν!

Στον εισαγγελέα

Οι τρεις εντυπωσιακές Γερμανίδες πήγαν άμεσα στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου και κατήγγειλαν ότι στο λουτρό τους βρισκόταν ο… «μεγάλος αδελφός». Από κει και έπειτα, δεν ήταν δύσκολο στους αστυνομικούς να εντοπίσουν ποιος είχε πρόσβαση στα δωμάτια και έφτασαν στον «ματάκια» συντηρητή που συνελήφθη αμέσως. 

Ο 40χρονος, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, εμφανίστηκε μετανιωμένος με τον δικηγόρο του Γιώργο Κοκοσάλη να δηλώνει: «Ηταν μια ανόητη ενέργεια από μέρους του, μια στιγμή απερισκεψίας και ανθρώπινης αδυναμίας. Εχει μετανιώσει. Ανέλαβε την ευθύνη και ζητάει συγγνώμη».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ