Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλος ξενοδοχείου στην Κρήτη έπαιρνε μάτι με κάμερα πελάτισσες!

❱❱ Υπάλληλος ξενοδοχείου στην Κρήτη εγκατέστησε κάμερα σε λουτρό και αποθήκευε σε στικάκι το… υλικό! «Ο διάολος με έβαλε να το κάνω» είπεΤον… Στάθη Ψάλτη στην ταινία του «Και ο πρώτος ματάκιας» θέλησε να μιμηθεί ο υπάλληλος ενός ξενοδοχείου στη Σταλίδα του Ηρακλείου, που αντέγραψε τη δράση του κινηματογραφικού χαρακτήρα χρησιμοποιώντας και την τεχνολογία.

Και αν ο «Σίμος» στην ταινία κατάφερνε να θαυμάζει μέσα από κλειδαρότρυπες και παράθυρα τα κορμιά των γυναικών ενοίκων, ο Κρητικός μιμητής του είχε εγκαταστήσει ένα hi-tech σύστημα, με τη βοήθεια του οποίου έπαιρνε «μάτι» τις νεαρές τουρίστριες στις πιο ιδιωτικές τους στιγμές!

Ο 40χρονος, που εργαζόταν ως συντηρητής στο ξενοδοχείο, είχε εγκαταστήσει μέσα στο λουτρό ενός δωματίου κάμερα η οποία κατέγραφε εικόνα και ήχο σε usb στικάκι το οποίο είχε συνδέσει σε αυτήν. Ο απόλυτος πειρασμός για εκείνον ήταν τρεις νεαρές τουρίστριες από τη Γερμανία, ηλικίας 20 και 21 χρόνων, και το στικάκι όπου αποθήκευε το υλικό… πήρε φωτιά! Αλλωστε, μετά τη σύλληψή του δικαιολογήθηκε λέγοντας: «Ο διάολος με έβαλε να το κάνω»!

Οταν εκείνος έβρισκε ευκαιρία, έμπαινε στο δωμάτιο, έπαιρνε το στικάκι και απολάμβανε τις εικόνες με τις νεαρές Γερμανίδες που είχε καταγράψει η κάμερα. Αλλωστε, δεν θα μπορούσε να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο τα πλάνα, λόγω της εργασίας του, κι έτσι η αποθήκευση του υλικού ήταν η ενδεδειγμένη λύση.

Το κακό όμως είναι ότι, αν και νεαρές, οι Γερμανίδες είχαν… αετίσιο μάτι και, την ώρα που έκαναν το μπάνιο τους την Κυριακή, κατάφεραν να εντοπίσουν την κάμερα που είχε τοποθετηθεί στο δάπεδο και κατέγραφε ό,τι έκαναν!

Στον εισαγγελέα

Οι τρεις εντυπωσιακές Γερμανίδες πήγαν άμεσα στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου και κατήγγειλαν ότι στο λουτρό τους βρισκόταν ο… «μεγάλος αδελφός». Από κει και έπειτα, δεν ήταν δύσκολο στους αστυνομικούς να εντοπίσουν ποιος είχε πρόσβαση στα δωμάτια και έφτασαν στον «ματάκια» συντηρητή που συνελήφθη αμέσως. 

Ο 40χρονος, ο οποίος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο, εμφανίστηκε μετανιωμένος με τον δικηγόρο του Γιώργο Κοκοσάλη να δηλώνει: «Ηταν μια ανόητη ενέργεια από μέρους του, μια στιγμή απερισκεψίας και ανθρώπινης αδυναμίας. Εχει μετανιώσει. Ανέλαβε την ευθύνη και ζητάει συγγνώμη».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...